Un ANUNT ceva mai important….


Incercam in zilele urmatoare sa diversificam cat permit mijloacele tehnice ale platformei ce ne gazduieste  paginarea  si cantitatea textelor. Avand mereu in vedere calitatea lor. Vom incerca dincolo de scris sa folosim  „arsenalul”  ce ne sta  la dispozitie:foto,video, audio.

Dorinta noastra este de o oferi  cu mijloace jurnalistice (si   ale scrisului) o  descifrare  a fiecarei zile.

Efortul este suficient si  singura mea multumire  sunt cititorii. Asa cum am mai spus-o nu ma adresez unui cerc restrans de cunostinte. Nu am un cerc  de cunostinte sau  prieteni care  ne citim zilnic si reciproc barfele,umorile si sa ne laudam unul pe altul.

Scriu pentru ca asa cred ca  este bine. Pentru ca sunt convins de utilitatea scrisului……in aceste momente cand mare parte a presei de la noi se dovedeste obedienta,muscata de mari interese particulare sau pupincurista .

Vor fi doua mari paliere. Informatia  care  credem ca este necesara si analiza starii de fapt  a    Romaniei si a directiilor spre care aceasta trebuie sa se indrepte  in aceasta etapa.  Foarte important: si omisiunea  unor „informatii” sau „evenimente”  vor fi parte din program. Greselile  vor fi neintentionate si vor fi recunoscute imediat. Reamintesc  ca scriu sub presiune,pe genunchi …. Si mai important:din blog nu va fi”exclusa” cultura ,din contra…..

Invit   la a deveni colaboratori pe toti cei ce pot,stiu si doresc sa ni se alature.

Optiunile mele politice sunt in favoarea Romaniei.Nu am pe nimeni in spate.

In final acest blog se va transforma intr-un site de sine statator   care  prin publicitatea atrasa    sa ajute la  sustinerea lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s