Geamantanul cu stiri


  • vreme calda in continuare. La sfarsitul saptamanii trecute in nordul Moldovei temperaturile atingeau la amiaza  18-20 grade. Seara si noaptea mai rece, numai 5 grade. Asta in conditiile in care natura in general este pregatita de  iarna. Far frunze, fara verdele  obisnuit  al primaverii si verii.
  • pretul la covrigi. In Onesti  covrigi impletiti  cu mac sau susan( si  foarte gustosi) se pot cumpara la pretul de 0,5 lei bucata. In Brasov aceeasi covrigi   se vand pe starzile centrale la  pret dublu. Basca   daca stam sa ne gandim bine calitatea parca nu este la fel. Dar aici avem sporul de centru. De centru de oras  si de oras din centrul tarii. Altfel si la Brasov oamenii sunt la fel de saraci ca si la Onesti. Comerciantii in incapatanarea lor nu inteleg sau nu vor sa inteleaga asta. Traiasca economia de piata!
  • UPC firma concurenta a lui Digi Sport nu  preia nici postul de televiziune Digi-Sport tv nici GSP tv. Asta in conditiile in care majoritatea meciurilor din campionatul national de fotbal sunt transmise   numai de cele doua canale. Sunt orase  in care furnizorul de televiziune prin cablu este numai UPC. Nu  spun ca  este o  drama   netransmiterea acestor meciuri dar pare o forma  urata de  a restului de capitalism aruncat de altii si imbratisat de noi .
  • astăzi toţi oamenii politici, toţi artiştii, toţi actorii sociali se interesează în cel mai înalt grad de imaginea lor mediatică. Agenţii de imagine s-au multiplicat în ultimul timp şi se interpun între jurnalist şi obiectul lor de investigaţie. Iar sărmanul jurnalist se vede uneori în situaţia de a nu face altceva decît să transmită mai departe nişte informaţii furnizate de agenţii de imagine… Cum să nu moară, în aceste condiţii, informaţia, sau mai bine spus adevărul? Şi pe de altă parte, cum să nu-şi piardă oamenii încrederea în informaţie şi de fapt în jurnalism?-Alfred du Roy aici:http://www.contributors.ro/media-tech/dupa-comunism-jurnalism%E2%80%A6/
  • Antonescu (PNL) cheama pentru luni 15.11.10 sefii unor partide parlamentare ca se stabileasca calendarul de lucru pe perioada armistitiului. Vezi  si textul „Armistitiu….”. Sau cat de repede s-a sucit seful  PNL…
  • O calatorie si lipsa  mijloacelor tehice m-a facut sa lipsesc de pe blog  doua zile.Cer  scuze tuturor care au asteptat sa citeasca  materiale noi. De asemenea azi, aici, acum,tardiv un la multi ani tuturor   ce poarta numele sfintilor Mihai si Gavril.
  • Pe 8 noiembrie Alain Delon a implinit 75 de ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s