Egalitatea in fata mortii=egalitatea in fata legii!(si)Imparatul si soldatul.(si)Bogatul si saracul!Restul este politica de partid………


Marii prozatori din Banat Daniel Vighi si Viorel Marineasa raspund ( conform titlului acestui text,le multumesc ) profesorului Robu ajuns primar -politruc jenant la Timisoara gratie unei sperante desarte  a timisorenilor si a promisiunii  renasterii lui ‘Poli”.

Profesorul Robu  vorbeste fara el cand cere imperios  participantilor la mitingul de ieri  din Timisoara sa-si declara apartenenta politica.Sant basescieni sau  ce sunt ?

Raspunsul lui Vighi si Marineasa ( si ei profesori la universitate)  sper ca l-a lamurit pe  primarul Robu( ajuns  acum  sa tina pantalonii lui Antonescu).

Vighi si Marineasa au  scris carti care odata vor fi asezate pe adevarata  treapta a valorii.Robu a scris si el carti  despre stiinta calculatoarelor.Si lui Banatul o sa-i fie recunoscator.Pentru carti, nu pentru  aceste iesiri care  arata o minte  execesiv  si ingrijorator indoctrinata pentru varsta care o are!

Sa reluam raspunsul lui Daniel Vighi si  Viorel Marineasa:

„Asociaţia culturală Ariergarda nu este nici pro şi nici antibăsesciană, că nu suntem avocaţii nici unui partid politic. Asociaţia noastră este însă un avocat ferm al respectării legilor şi Constituţiei României. Noi, scriitorii, artiştii plastici, muzicienii, membri ai Asociaţiei declarăm că, la fel ca egalitatea în faţa morţii, aşa ar trebui să fie şi aceea în faţa legii: şi împăratul, şi soldatul. Şi bogatul, şi săracul! În rest, politică de partid care nu ne interesează”(http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-adevarul-proteste-societatea_civila-nicolae_robu-victor_ponta-traian_basescu-stiri_din_timisoara-informatii_din_timisoara_0_731926985.html)

Sa  trimtem la acest text, fundamental pentru aceste zile, pe toti cei ce cauta  basisti,vanduti,pdl-isti….

Pe toata  multimea plina de ura indusa de altii si  care din cauza caldurii,soarelui prea puternic  nu mai poate sa judece!

Nota: Daniel Vighi este presedintele Asociatiei culturale „Ariergarda” iar Viorel Marineasa  membru.

Asociatia a organizat protestul tacut de aseara de la Timisoara care l-a  infiorat politic pe Nicolae Robu,primarul USL de Timisoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s