Este bine sa ramaneti cu parerea Dvs.


Aceasta saptamana aduce dupa sine  o larma si o dezinformare specifica campaniilor electorale pe viata si pe moarte.Este bine sa ramaneti cu parerea Dvs.

Ce a fost de inteles,  s-a inteles. Toate atacurile si dezvalurile din presa aparute in aceasta saptamana  sunt expresia  masinilor de propaganda care cauta cu disperare sa  manipuleze,sa mai smulga cate unuia  DA la votul referndumului.

Trebuie sa aveti nervii tari. Si  sa va lasati condusi de parerea Dvs formata  de pana acum.Sa stam deoparte de aceasta larma artificiala.

Nu luati in seama dezvaluri”senzationale” si mincinoase.

Pana sa raspunda Basescu la ele,pe unde mai este chemat sa vorbeasca, masinile de propaganda va impuie capul cu prostii.Cand va veti da seama ca sunt minciuni va fi tarziu.

Ultima gogoasa  dezumflata este legata de ce va fi dupa referendum.

Sa-l lasam pe Traian Basescu sa raspunda.De asta data la Radio Romania Actualitati.

Ce va fi dupa?

Traian Basescu:„Curtea Constitutionala in decizia sa va scrie „presedintele Romaniei a fost destituit” sau „presedintele Romaniei isi reia mandatul”. „Nu exista alta varianta”.Reportera Radio Romania Actualitati il intreaba pe Traian Basescu daca va accepta decizia CCR.

Si raspunsul: „Cum sa nu-l accept, doamna, doar nu suntem intr-o tara de babuini? Cum sa nu accepti rezultatul votului popular? Daca referendumul va fi validat de BEC nu am ce sa comentez, daca rezultatul comunicat de BEC va fi validat si de CCR nu am ce sa comentez”.„Ce va imaginati, ca o sa iau o pusca de lemn sa spun nu, eu stau pe scaunul acesta?”

Sarmanii domni Ponta si Antonescu sau sarmana Romanie?
Oricum si eu cred  din suflet,la fel ca  Traian Basescu, ca nu suntem o tara de babuini!
Nota: pentru raspandaci  si cei ce le sorb prostiile,vezi si gogoasa casa Dante:dacaTraian Basescu va fi destituit, nu are dreptul nici la casa de la stat, nici la pensie si nici la protectie.

6 gânduri despre “Este bine sa ramaneti cu parerea Dvs.

 1. m-i se pare corect , ca odata demis basescu , sa nu profite nimic din functia avuta. cand te da cineva afara din servici , cu ce ramai ? cu nimic .
  intradevar chestia cu vila -lac renovata , cred ca ai este fatala familiei basescu. in timp ce romanilor l-i se taiau drepturile constitutionale , basescu se bucura de megalomaniile unei ere nu de mult apuse. sper sa nu o incheie cum au incheiat-o ceilalti doi in dec. ’89 . fiindca , din cate se vede , nu prea a invatat nimic din istoria romanilor . istorie care n-e arata ca sportul popular al romanilor de-a lungul vremurilor este : lichidarea sefilor de stat.
  oare sa am dreptate ?

  Apreciază

 2. Ca sa nu treaca saptamana steril si fara versuri pe blog…

  „La tample mi s-a strans parul carunt,
  Ca sarea din adancul ocnei scoasa…
  Dar tanar sunt, mereu acelasi sunt,
  Pe inima mea bruma nu se lasa!”
  ( Mihai Beniuc)

  Apreciază

 3. Ce ma surprinde ,ca sant oameni care se uita numai la antene.Cand auzi asa o acuzatie grava,te mai documentezi si din alte canale tv.sau ziare.Bine ati spus ”sa savureze gogoasa” cine crede.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s