Ce alege USL? Kremlin-ul sau Bruxelles-ul?


Nu este timp de  pierdut.

USL trebuie sa opteze rapid.

Ca sa stim si noi romanii incotro vrea sa mearga.Nu este dorinta noastra,este vreerea lor si atunci romanul trebuie sa dea  un raspuns clar aliantei ce guverneaza tara.Raspunsul va fi nu mai departe de  noiembrie a.c.

„Vocea Rusiei-postul de radio guvernamental(site):

Premierul ungar, Viktor Orban a devenit persoana-cheie in politica romaneasca si pare a detine controlul asupra votului unui numar impresionant de cetateni romani”. „Echipa de la USL mai are sanse reale sa-l demita pe Traian Basescu, dar pentru a reusi trebuie sa actioneze in forta si sa renunte la comportamentul defetist”. „Imixtiunea externa ar putea fi invocata pentru a justifica validarea referendumului de CCR chiar si in lipsa de cvorum. Parlamentul poate decide repetarea referendumului pentru atingerea cvorumului. Pana la urma, exista si optiunea organizarii unor proteste de strada”

Incurajati de  aceasta sustinere USL va incerca sa se execute.  Kremlin-ul „ordona” si USL  executa.

Incercarile  echipei Ponta&Antonescu(fortarea  CCR sa nu  dea o decizie clara,varianta ca Palamentul sa mai aprobe un referendum,etc) va duce Romania direct in prapastie. In plus  atacurile  cuplului Ponta&Antonescu asupra  romanilor de etnie  maghiara va conduce la supararea normala a  UDMR si a acestei populatii.

Bruxelles-Londra si mai ales Washinghton-ul au impus  orientarea Romaniei catre valorile democratiei.

Cu chin si vai USL a acceptat  punctul de vedere esential al  Aliatilor(50%+1). A fost modul prin care Aliatii nostrii au fortat democratia in Romania.

USL trebuie sa aleaga rapid.

Merg cu Kremlinul sau cu Washinghton-Bruxelles-Londra?

Este o optiune vitala.Aici nu merge cu jocul in doua luntrii.

Daca Ponta si Antonescu cred ca le merge-pana la un moment- jocul dublu, se insala.
Nu pot sa nu remarc virulenta  atacului rusesc,pretentia de a da sfaturi in cea mai pura obarsie sovietica de control si indrumare.

Deocamdata suntem in NATO(esential-politic) si UE(esential-economic).

Optiunea USL va fi vitala in  a gasi drumul acestei aliante catre  democratie sau prabusire politica.

Este cazul si momentul sa devenim din adolescenti plini de cosuri in oameni maturi.

2 gânduri despre “Ce alege USL? Kremlin-ul sau Bruxelles-ul?

 1. Curaj Politic.

  Replica dată acuzaţiilor aduse de către Keleman Hunor noului guvrn ales al USL ,de către preşedintele PNL Crin Antonescu rămâne pentru poporul român un act istoric. Pentru prima oară după 20 de ani de guvernare iredentisă a UDMR, a fost aşezat la locul lor (în opoziţie). Ei nu au făcut altceva decât să distrugă statul roman şi să destrame teritoriul transilvaniei de ţară. Această etnie alimentată consecvent de guvernul dela Budapesta, au făcut
  Marco Belo
  eliminarea românilor din aşa zisele teritorii ale lor, au primit toate drepturile pe linie culturală, au toate drepturile egale cu ale românilor, au ucis la târgul mureş în mod bestial români care apărau ordinea de stat. Cu aceştia nu merită nici-o negociere diplomatică, decât să li se dea peste bot atunci când pretind că transilvania este teritoriu unguresc . Crin Antonescu de data aceast a dovedit că merită să apere drepturile acestui popor.Băsescu este tipul fanariotului şi întruchiparea Caimacanului Vogoride. Trebuuie suspendat.

  Prof. Buta D.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s