Referendum.Prima zi DUPA. „Razboiul” continua….


Dupa toate datele referendumul  este invalidat. Nu s-a obtinut scorul de 50%+1. Nimeni nu a obtinut victoria. Lucrurile se reaseaza in poztiile de dinaintea suspendarii, cu un usor plus pentru Basescu.

Romania a pierdut enorm din cauza acestui razboi pornit de cei doi(Ponta si Antonescu la indemnul lui Voiculescu) si  camarila din jurul lor. Consecintele sunt pe termen scurt,mediu si lung. In actuala situatie va fi aproape imposibil lui Basescu sa refaca imaginea si statutul Romaniei in afara.Romania va fi privita cu neincredere si suspiciune.Investitorii stau in cumpana.Si cei ce sunt si cei ce ar veni.Investitorii romani sunt total nesemnificativi in ecuatia locurilor de munca.

„Razboiul” incepe de azi, de fapt a inceput de astanoapte odata cu anuntarea estimarilor .

Dincolo de tragicomicul situatiei  de dupa  ora 23 cand fiecare parte parea sa-si   anunte „victoria”, Basescu a punctat scurt ca nu este  victoria lui.Normal!

Ponta si Antonescu au laudat rezultatul  calificandu-l drept extraordinar.

Cei din jurul lor,”eminentele cenusii”care  au clevetit/lucrat pana  de limita legii la facerea acestui referendum au aruncat deja primele  petarde.Daca din cei prezenti la vot, 85% au votat „DA” la referendum  atunci Basescu nu mai are  legitimitate si deci CCR nu poate vota impotriva poporului roman. Cel mai vocal este Dragnea. Fostul ucenic a lui Basescu in PD a ajuns „lider” in PSD si  devotat pana la lacrimi(si fara sa tina cont de mijloace) cauzei USL.Vezi rezultatele  din judetul  Teleorman.

Trei judete au produs stupoare si  ridica mari semne de intrebare,atat prin prezenta la vot cat mai ales  prin scorul neobisnuit realizat  in cele doua ore suplimentare:Olt,Teleorman,Mehedinti.

Razboiul abia incepe. Multi m-au   criticat pentru insemnarea de ieri cand anuntam ca de fapt adevaratele probleme incep de luni dimineata,30 iulie 2012….

Vor apare tot felul de incercari de  oprire a reintoarcerii lui Basescu la Cotroceni,de  izolare a acestuia,etc,etc….

Care incercari vor continua pana la alegerile din toamna….

Ba chiar, in disperarea lor, cei de la USL pot incerca o noua suspendare….. Democratie,recunoastere civilizata a unei infrangeri, coabitare….? Nici gand!

Cu toata ura si prin orice mijloace pana la infrangerea finala a Romaniei….

Nu va fi(nu este) pace sub maslini(pruni) prea curand….

6 gânduri despre “Referendum.Prima zi DUPA. „Razboiul” continua….

 1. indemn romanii sa mearga la vot…..din zisele basescului. cand nici el , marele barbat al neamului nu a venit la vot , preferand sa se ascunda sub fusta postaritei de acasa.

  Apreciază

  • @timiseu: este parerea Dvs.Eu cred ca n-ati inteles nimic din acest vot.Toti au inteles ceva:si Basescu,chiar si USL(pierede de 10% din votanti in 50 de zile) etc,etc.Toti ar trebui( calmi si lucizi) sa luam ce este bun si ce este rau din acest vot….

   Apreciază

 2. foarte calm si lucid ,ma intreb : ce ati castigat ca ati stat acasa ? aveti drepturi in tara asta sa v-i le exprimati public acordate prin constitutie. faptul ca ati stat acasa , numai va da dreptul de a avea opinie in societate cu atat mai mult ,respectul de a fi ,,om”.

  Apreciază

  • @timiseu: deja ajungem la fabulatii/jigniri/limbaj de campanie electorala care nu au ce cauta pe acest blog. Daca doresti sa analizam lucid si serios si intr-un limbaj civilizat un vot, de acord.Daca nu, cauta pe altii care sa-ti gazduiasca „opiniile”….

   Apreciază

 3. cã vãzui la cel fãrã de cratimã („va”) de mai sus:
  1) nu-i vorba de fricã, am zis cã merg luni dupã cum mi-a promis Dragnea si Hrebe dar vãd cã m-au mintit,
  2) la TV-ul meu a rulat „Viktor contra Victor”; n-am înteles io despre ce-i vorba dar îmi place Viktor,
  3) dupã care am trecut pe Antena 3, pe „mute”, bien sur, cã-i mai haioasã ca „A Mourir De Rire” de pe M6 si nu m-am mai putut dezlipi (cu ceva Olimpiadã si Formula 1 în pauze),
  4) iar pe mine, care am stat în casã si pentru cã pensionarii n-au voie sã circule pe disconfort termic, sã nu mã faci „om” cã-ti zic ceva de…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s