Domnule Ponta, nu-i luati si pe cei de la FMI la misto!


Vorba lui Sorin Ionita(www.evz.ro):  stim ca pentru Dvs.nu mai conteaza  dar nu-i luati si pe cei de la FMI la misto!

Avem nevoie de banii lor!

Din pacate……

Mistocareala  este  felul Dvs. de a fi, dar  Romania nu mai are nevoie de misto-uri.

Nu mai putem lua totul in zeflemea.Nu mai putem   trai luand toate in deradere.

Am,  si este normal sa fie asa,  speranta in cei mai tineri.Ei sunt cei ce vin si trebuie  ajutati ba chiar trebuie sa le trecem cu vederea unele excese.

Dvs. vi s-a trecut cu vederea aceste excese de mai multe ori si in loc  sa incercati sa realizati greseala ati continuat  persistand in mistocareala ieftina pentru deliciul galeriei.Galeria este mica  si dorinta Dvs. de a fi idolul ei  este una  care va aduce pentru moment satisfactii dar pe termen mediu( trei luni )sa zicem,  numai pierderi.

Dupa toate cele intamplate,plagiat,fortarea  legilor,sirul ciudat de numiri in institutii cheie ca sa salvati  pe unii dintre colegii Dvs.,   dupa ratarea referendumului pentru care ati pus la bataie totul, nu vad nici un moment in care sa va faceti macar o umbra de autocritica,nici macar o secunda de recunoastere a unor greseli.
Pana si Basescu,altfel un monument de orgoliu a avut cuviinta sa recuoasca  unele greseli.Direct si cinstit.

Dvs.  in locul unui moment de autocritica mai aruncati un misto.Asta merge la douazeci de ani la patruzeci este deja o problema destul de mare.

Prin greseli si toate cele ce ati „realizat” in aceste trei luni  locul Dvs. este deja  pierdut.Este doar o chestiune de timp(scurt).

Dar inca sunteti prim-ministru si in aceasta calitate fiind  ma adresez Dvs. acum.

Rogu-va, cel putin cu cei de la FMI discutati  ferm,serios,aplicat si in interesul acestei tari.Astia nu suporta misto-ul!

2 gânduri despre “Domnule Ponta, nu-i luati si pe cei de la FMI la misto!

    • @carmen: este cazul si momentul unei demisii.Ea sigur nu va veni dar poate va fi obligat sa plece(de catre cei din PSD)……
      Noi (Dvs. si eu si atatia altii) nu ne putem cobori la mistocareala lui….. Exista un prag… Si atunci scriem, judecam aspru in conversatiile noastre cu ceilalti aceasta atitudine,etc….

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s