Putina matematica(a referendumului) pentru o Romanie pusa in genunchi de USL


La Referendum au votat 8.459.053 de persoane. Ca referendumul sa fie validat trebuie ca listele de alegatori sa  cuprinda un numar de 16.918 104 persoane.Asta inseamna ca 50%+1 au votat  si Traian Basescu  este demis.

Cifra comunicata ieri(01.08.12) de   Ministertul de Interne la Curtea Constitutionala a fost de  18.292.514  alegatori pe liste.

Ca referendumul sa fie validat USL trebuie sa scape din aceasta lista de 1.374.410 persoane!

Gresesti cu  doua sute,trei sute de mii de persoane dar  la peste un milion este  ireal……

Ce si cum va face Ministerul de interne si Guvernul Ponta ?

Cati morti nestiuti vor  fi descoperiti?

Cati  vii vor fi declarati morti?

Cati dintre cei plecati afara fara acte vor fi dati disparuti?

Nota 1: cifra de 8.459.053  este fixa.Cel mult poate sa scada.Laudatul soft (zice-se   adus  firma lui Sebastian Ghita ) care poate depista votul multiplu  intra in paine peste doua luni.

Nota 2: Autoritatea Electorala Permanenta(AEP) a controlat in 2011,40% din primariile tarii.S-au sters de pe liste  cca 34.000 de persoane. Cat mai trebuie pana  la un milion trei sute?

Nota 3: Este clar ca acest asa zis haos cu listele  a fost provocat de Ministrul de Interne Ioan Rus ca sa se castige timp.Real, listele nu pot fi    scazute cu cifra enuntata.

Nota 4: unde va bate USL ca sa  piarda 1.300.000 de persoane? Intr-un singur loc: la cei plecati peste hotare sa lucreze,emigrantii legali sau ilegali.Sa ne asteptam la OUG care sa modifice statutul acestora.

 

4 gânduri despre “Putina matematica(a referendumului) pentru o Romanie pusa in genunchi de USL

 1. Acum este momentul lui crin,cei care lucreaza peste hotare si nu au platit taxe si impozite,sa fie scosi din evidenta populatiei.
  Nu stiu daca au curaj sa faca acest lucru sa încalce din nou Constitutie,dar am devenit tara tuturor posibilatilor.

  Apreciază

 2. Aseara la B1 tv. R.Turcescu.la o interventie telefonica a spus un lucru de care nimeni nu a tinut cont.Cifra de 18 milioane si ceva,este citra pentru alegerile locale.Pentru restul de alegeri (inclusiv referendum) numarul votantilor este de peste 19 milioane,de aceea in aceasta situatie se voteaza si in DIASPORA.
  In concluzie,cifrele de la referendum sant din start eronate.USL a omis cu intentie aceasta cifra,sa aibe sanse mai mari pentru validare. Nu stiu daca se va lua vre-o masura de catre PDL,dar ar trebui contestat la BEC sau in alta parte,ninci numai stiu care din institutii mai este functional sau cel putin tine cont de reclamatii.
  Asa am ajuns cu uselistii,numai stii unde sa-ti cauti adevarul,

  Apreciază

  • @margareta.Este posibil ca observatia sa fie corecta. Din pacate va zbateti Dvs., scriu eu dar cei in masura….. tac. In ce ma priveste voi continua sa-mi fac publice opiniile si analizele indiferent de unul sau altul. Civilizat si cat mai argumentat…..

   Apreciază

  • @margareta.Este posibil ca observatia sa fie corecta. Din pacate va zbateti Dvs., scriu eu dar cei in masura….. tac. In ce ma priveste voi continua sa-mi fac publice opiniile si analizele indiferent de unul sau altul. Civilizat si cat mai argumentat…..

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s