„….o ţară în care doar curvele şi hoţii mai au loc în grila de valori….”.Semnale din presa


Stefan Ciocan publica pe  pe http://www.sareinochi.wordpress.com un text  dramatic si poate sumbru  daca nu ar fi si adevarat…… Putem fi de acord sau nu cu sfatul  parintelui catre fata lui: sa pleci…..  Daca nu suntem de acord atunci singurul  mod de a ne scoate din  marele grup al celor  care dau(numai)din gura ar fi sa facem   putin,putin  ca Romania sa nu mai  fie  asa … Si primul lucru ar fi sa nu mai stam  resemnati si indiferenti. Resemnarea mioritica ce cu adevarat ne va omori…..

Stefan Ciocan:„Eşti încă mică. Mi-e frică însă pentru ce are să se întâmple aici când vei fi mare. Mi-e frică pentru viitorul tău şi viitorul acestei ţări. Pe tine te rog, te implor, să pleci de aici. Cât mai departe. Într-o lume civilizată, unde oamenii se iubesc, unde respectă cinstea, onoarea şi munca. Tu vei pleca! Dar România nu are unde să plece. România se va autodistruge sub povara unui popor din ce în ce mai leneş, mai lipsit de cultură şi mai tupeist. Veţi fi prea puţini copilă! Nu veţi putea salva România. Du-te! Dar nu uita niciodată că eşti dintr-o ţară binecuvântată de Dumnezeu şi distrusă de oameni...”

Tot textul aici:http://sareinochi.com/2013/11/28/scrisoare-catre-fiica-mea-te-am-condamnat-sa-traiesti-intr-o-tara-in-care-doar-curvele-si-hotii-mai-au-loc-in-grila-de-valori-fiind-modele-de-succes-promovate-pe-toate-canalele-de-informatii/

Un gând despre “„….o ţară în care doar curvele şi hoţii mai au loc în grila de valori….”.Semnale din presa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s