Kelemen Hunor-ai invins!Dar este o „victorie amara”….Si cateva imagini de la Paris


Kelemen Hunor ai invins.Prezenta la urne pana la ora 16 in Secuime(judetele Covasna si Harghita) era la ora 16 cu cca 12% sub media pe tara….

Este un procent care intriga….

De ce  au „boicotat” cetatenii romani de etnie maghiara din Secuime votul?

Era singura lor ocazie cand puteau sa voteze liberi….

Stiu pozitia oficiala a UDMR. Care indeamna  alegatorii  sa voteze liber fara sa uite insa  sa adauge ca au fost voci in UDMR care au spus ca este mai bine  sa se indemne populatia  sa voteze cu Ponta.Si in tot comunicatul si Dvs amintiti ca Iohannis s-a comportat arogant si ca nu a vrut sa faca nici o negociere cu Dvs.

Dvs. ati crezut ca Iohannis este Dragnea?

Stiu prea bine populatia   din Secuime,stiu ce necazuri are si cat de greu o duce… Stiu de lipsa oricaror investitii in zona care sa aduca locuri de munca….

Mai stiu ca electoratul din Secuime  este unul foarte disciplinat  si ca este posibil  dincolo de comunicat sa fi fost transmis  discret un semnal catre acesti alegatori….. Nu am argumente la aceasta ora.Nu stiu de catre cine….

Dar va spun  ca s-a reusit si de aceasta data sa  se tina  acesti oameni departe de  clipa fierbinte  si singurul moment cand electoratul poate sa-si aleaga Presedintele Tarii…

Presedintele Tarii este Presedintele tuturor romanilor indiferent ca sunt romani,maghairi,nemti,tatari,ucrainieni,sarbi,etc.

Nu stiu cine ce le-a  transmis dar rezultatul se vede…. Am vazut zeci sute de  cetateni romani de etnie maghiara din Brasov care au iesit la vot. Erau oameni batrani care se sprijineau in bastoane sau carje, care paseau greu dar care au mers la vot. Sunt convins ca si cetatenii romani  de etnie maghiara din Cluj,Tg.Mures,Timisoara  nu  au ascultat  in nici un fel  indemnurile politicianiste(adica „n-a  fost dispus sa negocieze Iohannis???!!!”) si au votat….

Este pacat….

Pentru ca „victoria” Dvs, a UDMR in Secuime este una amara….Zvonurile sau semnalele discrete,eu nu spun ca vin oficial din partea Dvs sau UDMR,i-au privat pe acesti cetateni pasnici si onesti si saraci sa ajunga la vot. Cand rolul Dvs era unul de a indemna  populatia de etnie maghiara sa mearga la vot…..Laolalta cu toti ceilalti din aceasta tara….

Chiar,Kelemen Hunor,  ati crezut ca Iohannis este Dragnea… ca puteti negocia  la masa  orice…..?

Ce vroiati sa negociati cu Iohannis ? Autonomia ?

Chiar nu va dati seama  ca Iohannis care este si el un „minoritar” nu va accepta niciodata forma de autonomie propusa de Dvs.?

Este o victorie amara pentru ca din pacate cei din Secuime o sa ramana aceiasi oameni onesti si sarmani care nu au locuri de munca care par a   refuza sa se integreze in  normalitatea unei  tari prin acest „boicot”….

Ceilalti  etnici unguri din alte zone care au iesit la vot.

 

Mai jos  cateva secunde (22)  dintr-un videoclip cu o alegatoare care a reusit,epuizata, dupa nu stiu cate ore de stat la coada sa voteze….:

Chiar nu tresariti? Nici acum?

Dvs. care sunteti si poet!

 

 

Un gând despre “Kelemen Hunor-ai invins!Dar este o „victorie amara”….Si cateva imagini de la Paris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s