„Omul e din acelasi film,doar ca tace”.Semnale din presa


Un text educativ pentru cei care mai cred ca speranta moare ultima….Speranta s-a stins(cat am tot rabdat noi ca  e la inceput,ca trebuie sa se obisnuiasca cu exigentele functiei,ca e altfel,ca  va izbucni odata,ca v-a bate cu pumnul in masa….)

Omul vorba lui Striblea „e din acelasi film,doar ca tace„…..

Catalin Striblea:

„Speranța pe care mulți români au câștigat-o în noiembrie tocmai s-a stins. Iar tăcerile domnului Iohannis s-au lămurit. Nu înseamnă o ”altfel de politică”. Pur și simplu, omul e din același film, doar că tace. Tot ce s-a întâmplat acum s-a lucrat și în folosul partidului său. Nu are de ce să împingă spre putere. Are un prim-ministru foarte bun. Iar Ponta s-a dovedit a fi marele câștigător al alegerilor din noiembrie. Iar dacă azi Iohannis țipă la adresa lui Ponta, o face pentru că a văzut că e în cădere și are nevoie să comunice. Diplomația și cardul de sănătate, temele alese, nu sunt chestiuni ireparabile. Unde a fost nevoie reală de intervenția sa, aceasta nu a existat. Și asta trebuie să consemnăm, nu o revoltă pe aeroport.

Mă gândesc că toate lucrurile astea nu se puteau întâmpla în lipsa unui acord politic. Nu neapărat semnat. Cu vreo 20 de ani în urmă, Dan Petrescu spunea într-un ziar că în Italia nu e nevoie să faci un blat. Dacă fotbaliștii știau că au nevoie de un egal, își spuneau asta din ochi, pe teren. Cei care aveau de pierdut erau doar cei din tribune, care plăteau biletul degeaba. Cam așa și cu noi”,

Tot textul aici:http://www.striblea.ro/blatul-care-ne-a-dat-zece-ani-inapoi/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s