Pasari de fum… si asteptarea unei minuni!Un Holograf cum nu ati auzit……ACTUALIZARE


 

 

Ascultati va rog, dragi prieteni….

Suna  formidabil…O voce facuta pentru rock….Rock-ul a fost viata  lui dar n-a fost sa fie asa pana la urma ….A urmat o lunga paranteza cand umplea constant  ecranele televizoarelor  cu melodii insipide,prost,lax orchestrate   compuse in cel mai anost si fara  scanteie stil. Cu succes   la un anume public…… Nu,nu este Kempes de  pe vremea lui „Cargo….”.Acesta a venit tarziu….

Sau aceasta balada rock extraordinara;

Si din nou un rock(unul dintre mai bune rock-uri originale romanesti) si o voce  de vis…

A urmat  paranteza de douazeci de ani cand l-ati tot auzit…Probabil asa ati crezut ca a fost dintotdeauna…….  Si doamnele l-au placut nespus…  Dar nu mai era acelasi…. Atunci,candva, a facut impreuna cu cativa prieteni unul din cele mai bune albume rock romanesti…. Unul care ramane….

Trupa a virat apoi  spre pop,el a plecat si ati tot auzit-o pana in zilele noastre  cu cantece   siropoase,sentimentale si departe de frenezia si „salbaticia”,felul direct  cand gingas cand dur a   acestui fenomen care s-a chemat si se mai cheama rock…

Intru amintirea acelui album si a momentelor cand a fost inegalabil,  cu durerea ca rock-ul a pierdut unul dintre cei mai „faini” cantareti,  cu  revenirea lui tarzie  si neinteleasa de doamnele care-l adorau   intolit la  costum,  ma rog si eu   Domnului sa faca o minune!

NOTA:cititorii au remarcat  desigur ca  scriem despre Gabriel Cotabita. Iar albumul  din care am extras cele trei cantece se cheama HOLOGRAF 1…. Da,Cotabita a fost  la origine interpret de muzica rock(unul autentic!),chiar Holograf …de cu totul  alta maniera decat   varianta de azi.

Anunțuri

2 gânduri despre “Pasari de fum… si asteptarea unei minuni!Un Holograf cum nu ati auzit……ACTUALIZARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s