„Dacă îl dăm jos pe Ponta o să-l primim, la schimb pe Bijboacă?”


Am promis ca nu intru in maruntaiele  imputite si fara valoare ale politicii  de la noi.Nu ma pot abtine de a nu prelua un articol aparut pe site-ul:www.comisarul.ro…(de unde am „luat” si titlul!)

Despre Atanasiu Teodor, mare sef la PNL vechi dar si la asta nou,care  recent  si-a dat drumul(zic ziarele) la gura si i-a porcait elegant (vorba vine) pe colegii  actuali veniti din  PDL….

Asta ca sa nu mai stea romanul cu sufletul la gura ca  ca uite acum,acum  PSD-ul lui Ponta pleaca si vine in locul lui marele PNL…

Va voi spune ca PNL(cu  actuala configuratie de conducatori) nu are nici o sansa  sa-l darame pe Ponta… Ponta va ramane, daca  in PNL lucrurile nu se schimba,  tot la conducere si guvern si dupa  2016.

Sa nu ne imbatam cu apa rece,sa  privim barbateste lucrurile in fata si sa nu ne pierdem timpul in analize scremut-sofisticate.

Actualii lideri de la PNL nu sunt in stare sa „demoleze” pe Victor Ponta si PSD.

Domnul Atanasiu,fost director pe la Cugir a avut o traiectorie destul de ciudata,a fost in conflict la un moment dat cu Adriana Saftoiu(pe cand era consiliera lui Basescu) actuala colega de PNL, a lucrat alaturi de Tariceanu( avand legatura cu armele pe la Cugir  a si fost minsitrul apararii in guvernul acestuia) si a ajuns numai el si altii stiu  cum, unul din oamenii  de baza din echipa  de campanie a lui Iohannis.De la Sibiu la Cugir drumu-i scurt…

Nu am vazut/citit de realizari  majore ale omului politic Atanasiu.

Intr-un text de un umor scrasnit,intre ras si plans(mai mult de plans!),  site-ul http://www.comisarul.ro  desfiinteaza pe  noul „combinator”(cum il numeste acest site) din PNL….

 

„Dacă te duci la o ședință la PNL și întrebi de domnul Teodor Atanasiu o să vezi niște mai întâi niște fețe perplexe. Cine? Cum arată? Dar dacă te corectezi și zâmbești spunând că vrei să vorbești cu Bijboacă, toată lumea se dumirește rapid. Da, oameni buni, combinatorul ăla care se aude pe înregistrări rezolvând în doi timpi și trei mișcări ecuația puterii din România, se numește Bijboacă.

El va fi noul Hrebenciuc, Sârbu, Dragnea sau Ponta. Să nu mai vorbim că după ce s-a ales președinte de țară, Klaus Iohannis a trebuit să-și pună în loc, la partid, un înlocuitor. Iar, de ales, a avut de ales între acest Bijboacă și Alina Gorghiu, saltelista peneleului. A ales saltelista. Dar ați văzut cine face, de fapt, jocurile. Pentru acest Bijboacă, să ajungă el la PUTERE, au stat bieții noștri compatrioți pe la cozi, pe la ambasade, să voteze?

Iar acum, dacă îl dăm jos pe Ponta o să-l primim, la schimb pe Bijboacă? Să vă fie rușine, domnule Iohannis!”(textul aici:http://www.comisarul.ro/editorial/domnule-iohannis-sa-l-dam-jos-pe-ponta-ca-sa-vina-_449391.html)

Nu cred ca mai este nimic de adaugat…..

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s