„Două curve violate mimând durerea”.Semnale din presa


Mai avem putin si Liviu Dragnea, urmare  manipularii uriase a PSD, ajunge un fel de martir al neamului….,un fel de erou national calare pe un cal alb…..

Sa ne pastram, lucizi si sa  vedem adevarul.Dragnea a fost condamnat pentru ca referendumul(in unele zone din tara!) a fost  fraudat si nu pentru ca ar fi cerut,  precum orice politician,  ca populatia sa voteze!!!!! S-au cum corect zice Ino Ardelean aici(http://debanat.ro/2015/05/dragnea-condamnat-c-a-furat-nu-c-a-mobilizat/):”Dragnea, condamnat c-a furat, nu c-a mobilizat”….

Site-ul http://www.comisarul .ro  face urmatoarele dezvaluiri despre acerba lupta pentru putere care se  duce in Romania la acest moment::

„Condamnarea lui Liviu Dragnea la doar un an cu suspendare pentru JAFUL de la Referendumul din 2012 a stârnit furia tuturor oamenilor de bun-simț. Furie amplificată și de declarațiile nesimțite ale celor doi patriarhi ai furtului, Ponta și Dragnea. Care au făcut din decizia Instanței Supreme o răzbunare politică. Le spunem tuturor dezamăgiților să stea liniștiți. La Dragnea a fost doar primul pas.

La DNA se vorbește despre el ca fiind Regele Suveicii. De aceea îi vedeți pe unii pesediști atât de disperați. De aceea s-au grăbit vineri să iasă împreună cei doi, ca două curve violate mimând durerea, să dea asigurări. Asigurări că nu se schimbă schema. Mai mult, Dragnea s-a apucat să spună că va avea un cuvânt de spus în legătură cu succesorul său la sacul cu bani de la MDRAP. Ce spui Franț! Cum v-a luat SRI-ul Fondurile Europene, o să vă ia și MDRAP-ul!”

 

 

 

Tot textul aici:http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/la-dragnea-a-fost-doar-primul-pas/urmeaza_455326.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s