Harnic scriitor, Presedintele!


In nici un an de zile Presedintele Iohannis  a reusit sa publice doua carti…. Marketing ar zice unii…. Cartile  sau cel putin prima aparuta in campania electorala s-au vandut bine…Publicul era dornic sa afle mai multe despre candidatul Iohannis…Miscarea a prins si  a fost pana la urma o chestiune de marketing electoral…. Recent  a fost lansata si a doua carte   scrisa de Klaus Iohannis.

Este ca-n filmele americane sau se merge pe reteta americana…. Un film a dat lovitura la incasari(:box office” zic americanii) si pste ceva vreme ne trezim cu  FILM-II,uneori cu FILM III…Exemplul clasic, „Rambo”

Se speculeaza dorinta publicului de povesti..In cazul de fata se speculeaza dorinta publicului de afla chestiuni mai colorate din campanie sau reactii pe care candidatul Iohannis nu le-a putut avea din diverse motive in campanie…Plus  ideea ca prin carti se vorbeste de Presedinte in media si de aici  se sugereaza interesul publicului….

Dar in  lunile trecute de cand se afla la Cotroceni  Presedintele Iohannis n-a facut nimic   deosebit  in inalta functie in care a fost ales…

El nu a fost ales ca sa scrie carti…. Si sa-i faca invidiosi pe altii care robotesc indelung deasupra colii albe si nu resusesc sa duca pana la capat proiectul….

Presedintele a fost ales ca sa   aiba printre preocuparile lui si ” buna guvernare si functionarea institutiilor statului”.

Ponta guverneraza cum il taie capul si cum vrea armata de baroni,opozitia este incremenita in frica  de DNA….

Institutiile statului sunt atacate si exemplul ICCJ si DNA este cel mai recent….

Trecerea lui Iohannis pe la Presedintia tarii poate deveni un esec dureros…Pentru el dar si pentru romani….

Cristian Campeanu(www.romanialibera.ro) se intreaba pe buna dreptate:

Dar dacă de Justiție, unde președintele joacă un rol esențial, ai arătat că nu-ți pasă cu adevărat înghițind pe nemestecate un procuror obscur la DIICOT, politică externă nu faci, după cum ai demonstrat la Riga unde în pofida mizelor evidente pentru România, nu ai fost capabil să formulezi propuneri clare, atunci la ce ești bun, domnule Iohannis, în afară de lansat cărți?”

Intrebarea este un semnal de alarma si ar trebui receptata in primul rand de Presedintele Iohannis….

 

A trecut „luna de miere”…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s