Citatul anului 2015- casatoria intre homosexuali ca …….


Geoge Pruteanu………. Sunt sapte ani de cand a trecut dincolo…. Citesc  undeva ca Geroge Pruteanu a fost un politician si filolog roman….. Fals…. Pruteanu nu a fost politician niciodata…. Lumea poate il stie mai mult in aceasta „postura”( mizerabil de )  mult promovata de televiziuni…

Sau isi mai aduce aminte,tot de la televiziuni, de  vorbele pe care ni le-a spus……

Pruteanu  a fost este un om de lietere ,un ins de cuktura intinsa extraordinara,un excelent critic literar cu un gust sigur …. Pruteanu a fost si ar fi putut (mai ales) fi unul din liderii generatiei noastre…..

Pruteanu ramane(nevolnicul de mine)…… cu  anii de demult cand asteptam fiecare numar din „Convorbiri literare” sa-l citesc, sa-i citesc opinia despre cartile  momentului…. Pe un spatiu nu foarte intins Pruteanu facea un spectacol total… trecea de la  carti la alte carti totul cu un gust si o sentinta  formidabila…..

Acolo este George Pruteanu…… Acolo a ramas pentru mine….. In rest s-a risipit ca mai toti din generatia noastra…. Pruteanu a fost capabil de marea opera,ea nu a venit cum nu va veni la mai toti din aceasta generatie…Prea ne-am risipit,prea am trait  anii aceia cu sufletul la gura apasand pe pedala pana la fund  si trecand  cu vitalitate,disperare si  o extraordinbara dorinta de viata prin toate experientele posibile…..

 

Multumesc M.F.

Mi l-ai adus aproape din nou pe George Pruteanu cu o zicere/scriere  care poate fi citatul anului 2015…. Cititi-l   si  veti fi de acord cu mine…….. Tot se poarta tot felul de cereri pentru drepturi…… Si mai ales tot poporul  vrea schimbarea clasei politice….

Solutia lui Pruteanu……

George Pruteanu cu umorul lui ca o lama de cutit care patrunde cand nu te astepti in  trupurile naclaite de speranta sau disperare…….

Un gand bun George Pruteanu,   acolo unde vei (mai) fi !

George Pruteanu  despre homosexuali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s