Bate la usa cerului(Knocking On Heaven’S Door)-Jurnalul unui fost…..


Ce balada extraordinara….!  Ma refer la la originalul scris compus si cantat de marele Bob Dylan

Si acum  cand o ascult, dupa 42 de ani, ma furnica  o simt pana la durere….Bate la usa cerului…. si nu la usa raiului…, raiul nu exista…,.exista un cer si noi  care-l privim neputinciosi,disperati sau fericiti….

Ascultai-o  va rog;

Piesa a  avut un succes nebun si a fost reluata de foarte multi interpreti…. de departe cea mai cunoscuta reluare este a lui Gun’s N’ Roses….

este un fel de imn al celor ce iubesc muzica rock(includ aici si folk-ul) un  cantec pe care se poate dansa la nesfarsit pana la epuizare….

Este un imn si datorita elaboratelor siinspiratelor si provocatoarelor  acorduri ale chitarei  Slash(chitaristiul lui Gun’s)

Nu simtit nevoia sa dansati  pe aceast cantec -cover – Roses? Parul vostru sa fluture in voie si sa nu va pese de nimic?!

 

 

Am preferat  varianta asta mai sobra fata de varianta la fel de celebra „live la Tokyo” din 1992… pentru ca nu suport alergarea de crosist amator(venit partca din spartachiadele sovietice) a lui Roses….Desi acolo Slash are pasaje/improvizatii   la chitara cu totul inspirate si valoroase.(Presa:În 2001, la vârsta de 35 de ani, Slash a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, cauzată de ani grei de alcool și droguri. I s-au acordat între șase zile și șase săptămâni de viață, dar a supraviețuit cu ajutorul terapiei fizice și al implantării unui defibrilator cardiac).

 

Anunțuri

3 gânduri despre “Bate la usa cerului(Knocking On Heaven’S Door)-Jurnalul unui fost…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s