Un blues fascinant si un dans, candva – (din „Texte tarzii”)


Nu ti-am vorbit niciodata de Led Zeppelin....

Probabil in raspar cu toti ceilalti, pentru mine, este cea mai mare trupa rock a tuturor timpurilor….Este probabil trupa de rock cu care m-am identificat cel mai mult…

O trupa care a deschis si  a inchis un cerc  ….S-a infiintat in 1968 si s-a inchis odata pentru totdeauna in 1980. Atunci cand a murit marele John „Bonzo” Bonham bateristul grupului…. Restul,celelalte reuniuni ale celor trei(ramasi) a fost numai marketing…de fapt niciodata de atunci nu au mai cantat sub acest nume….

Niciodata componenta grupului n-a fost modificata…Cand Bonham a murit  totul s-a sfarsit…

Led Zeppelin inseamna  tineretea dar si maturitatea mea .. I-am ascultat si ii ascult  mereu de parca ar fi prima dar si ultima oara….. Led Zeppelin I,II,II,IV si celalalte…. albume 

Led Zeppelin trupa care nu a aparut niciodata la televizor…A compus, a inregistrat si a sustinut  foarte multe concerte…In fata a milioane de oameni… Si este grupul a carui cantece nu au putut fi preluate niciodata, de  nimeni…. Asa zise-le cover-uri care cateodate suna mai bine ca originalul  nu apar la Led Zeppelin…. Odata pentru ca vocea  lui Robert Plant este galactica si trebuie doar ascultata  si doi pentru aranjamentul muzical este unic irepetabil…(Jimmy Page si ceilalti…)

Acest blues(minor) este unul din cele mai frumoase cantece de dragoste scrise vreodata…Fara a avea nimic in el lacrimos,dulceag….. Mi-as dori, odata, sa-l mai dansez….

Led Zeppelin esti tu,sunt eu este lumea….

 

Un cantec pentru tine,pentru voi …..

 

Anunțuri

Un gând despre “Un blues fascinant si un dans, candva – (din „Texte tarzii”)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s