„Asa arata sfarsitul”.Semnale din presa


 Dan Tapalaga -Hotnews:

„Cunoasteti vreun partid din Romania sau din alta parte a lumii care sa-si roage seful in public sa se intoarca in tara dupa ce a sters-o sub pretextul unei operatii la genunchi? Bai, te rugam frumos, vino repede ca ne ducem de rapa. Daca au ajuns sa tipe dupa Ponta in gura mare, inseamna ca toate incercarile de a-l convinge in particular au esuat. Nu-mi amintesc sa fi asistat la ceva mai grotesc si absurd in politica.

 

In timp ce unii se dau de ceasul mortii – someaza, implora, cheama la ordin, ameninta, tipa disperati ca partidul fierbe –  altii se vaita la televizor ca daca se intoarce va fi saltat de la aeroport, arestat, calcat cu trenul. O doamna lasata provizoriu la carma partidului face apeluri la calm si zice ca premierul are dreptul sa decida singur ce-i mai bine pentru sanatatea lui.

In PSD a inceput macelul intern, succesiunea pentru putere. Cativa saliveaza deja intens visand sa fuga cu o ciozvarta din partid.

La guvern tine locul premierului fugar un domn bizar. Acesta le cere ministrilor sa i se adreseze cu apelativul domnule general, nu prim-ministru. Domnul face parte din coalitia de guvernare, dar tine si cu opozitia, cu presedintele si cu interesul national. La sefia Parlamentului gasim un batranel complet ramolit politic, aflat in razboi cu mai marii UE deoarece nu este lasat sa distruga justitia in numele democratiei.”

Tot textul aici:http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20259723-asa-arata-sfarsitul.htm

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s