Nimic despre politica


Nimic despre politica….mai ales despre cum se face politica la noi….. Nu m-am „pocait”, am urmarit atent  si in zilele si saptamanile trecute ” ce se face” si „cum se desface” in politica de la noi, cunosc bine niste fapte/lucruri din „spatele” usilor inchise”  si-mai ales- unde se doreste sa  se ajunga….Cine  doreste…?.Este o alta chestiune care nu poate fi dezbatuta aici….

Si totusi….

Nimic despre politica….

Am promis …

Nu cred ca este ceva interesant inaltator,patriotic (am spus cuvantul !) in politica de azi  si  care sa intereseze lumea noastra.

Totul nu este decat o imensa murdarie, un imens puroi care iese la iveala aproape involuntar……

Cu cat  „renumitele” noastre posturi de stiri insista  sa-si ocupe vremea cu ceea ce cred ele ca este politica si mai ales politicieni azi in Romania,(s-au tocmai in ciuda  acestor posturi si activitatii lor „neobosite”) cu atat mai mare  va fi dezastrul  care va inghiti politica si politicienii de azi  si   de aici incolo se va produce marea schimbare la fata….

Cand se va petrece?

Curand….

Mai curand decat  credeti……

In rest, retineti  sintagma pe care am lansat-o  anul trecut  pe la jumatatea anului  si care s-a dovedit exacta, desi multi  muritori m-au facut naiv sau tampit:„nimeni nu scapa….”

„Mani pulite”  din Italia a fost  de mai mica amploare decat actiunea care    se ascunde in spatele acestor  trei cuvinte:„nimeni nu scapa”……

 

 

Asadar nimic desre politica.

Totul despre campuri cu  maci,floarea soarelui, visini sau livezi cu visini…. despre Cehov,  despre oameni,oamenii simpli care pot- daca vor- sa influenteze aceasta mica lume in care ne invartim si traim…..

Pentru ca si eu ca si voi sunt/suntem oamni simpli………

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s