Sa-i ascultam/citim…..-Criza refugiatilor


Europa este bantuita de acest exod al refugiatilor din Orientul Mijlociu.

Uniunea Europeana  colosul cu picioare de lut impotent si guraliv    se comporta penibil.Tone de vorbe sunt aruncate in vant de liderii europeni cu deosebire de birocratii de la Bruxelles.

Putini au rabdare sa desluseasca pericolul…Li se pare ca niste sirieni au luat-o cu caruta in cet incet ignorand din Asdia Mica  toate oprelistele si  vor sa ajunga „morti- copti” „la germania”….

Doi barbati de stat care nu se incurca in ametelile  rahatului de „politica corecta”  spun lucrurilor pe nume

.Cititi-i si  veti afla trista realitate si  impotenta acestei  Uniuni Europene de rumegus.

1.Traian Basescu:”Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati. (…) Si nu ar trebui sa primeasca dintr-un motiv simplu, anume lipsa de capacitate de a-i integra. Noi avem la noi acasa, de exemplu, incapacitatile noastre de a integra minoritatea roma. (…) Eu consider ca ce se intampla acum e o chestiune de securitate a UE si, implicit, de securitate a Romaniei. Dupa Razboiul Rece (…) care a tinut aproape patru decenii in Europa, acum suntem in fata celui de al doilea risc ca magnitudine de la Al Doilea Razboi Mondial incoace”

In Romania poate sa apara oricand un act terorist. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume (…) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. (…) Statul Islamic controleaza mare parte din productia de titei din Libia, controleaza parte din productia de titei din Irak, parte din productia de rafinarie in Siria. Statul Islamic controleaza fluxurile teroriste din Orientul Mijlociu si din Africa. Ei pot finanta ca printre aceste zeci de mii de amarati, cateva sute, cateva mii sa si-i plaseze in retea deja organizata in interiorul UE. Si eu nu uit – cine vrea sa uite e responsabil ca uita, dar aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt”

2.Viktor Orban:” Fluxul de migranti ce vine in Europa este fara sfarsit, iar daca EU nu isi protejeaza frontierele, vor veni zeci de milioane, vom fi minoritari pe propriul continent”

3.Traian Basescu:”Nu sunt un om fără suflet, îi văd şi eu cât de chinuiţi sunt, dar când eşti şef de stat în loc de inimă trebuie să ai uneori o piatră. Noi trebuie să ne menţinem propria noastră procedură. Noi nu avem de ce să primim artificial 1.700 sau 7.800 de cetăţeni despre care habar n-avem care este felul lor de a fi…..”

 

RESTUL SUNT POVESTI DE PENSION SAU DE MAICI de  MANASTIRE……

 

(sursa citate:www.hotnews.ro)

 

Nota: nu va chinuiti sa intelegeti ceva din „Criza refugiatilor” citind usuratica noastra presa( partea care a mai ramas).

Chiar nu veti intelege niumic!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s