Traian Basescu-Presedinte!


Congresul „Miscarii  Populare” l-a ales ca presedinte al formatiunii politice pe Traian  Basescu!

Revenirea   lui Traian Basescu este benefica pentru Romania.

Dincolo de urzelile   tesute de   amarata noastra de presa. De la Antena 3 la Romania Tv  via prin  una suta de site-uri arondate politic.

Basescu este unul  din cei trei mari barbati politici si de stat pe care i-a avut Romania in ultimii 25 de ani.In ordine cronologica :Ion Iliescu,Corneliu Coposu si Traian Basescu.

Intrarea lui in politica trebuie vazuta exact cum a si declarat:„In fruntea partidului se aseaza pentru prima data un om care nu mai vrea nimic pentru el. Unul dintre cei mai experimentati oameni politici din perioada tranzitiei vine si spune: a venit timpul schimbarii in clasa politica. E pacat sa plec cu experienta acumulata in cele mai inalte functii ale statului roman fara sa v-o impartasesc”(sursa:www.hotnevs.ro)

Atacurile   actualilor  PNL-isti (includ aici pe cei din vechiul PNL dar si fostul PDL) sunt  niste  incercari scremute de   mai fi in centrul atentiei.

PNL va intra in disolutie curand…..

Ponta dincolo de toate  prostiile  pe care le-a facut in timpul guvernarii, a sesizat, de asta data corect, ca singura opozitie  viabila din Romania o reprezinta Traian Basescu.Si intr-o democratie este nevoie totdeauna de putere si opozitie.Altfel  se cheama dictatura.,

Depinde de multi factori ca Traian Basescu sa reuseasca…. In primul rand de oamenii    cu care se inconjoara. Apoi de linia   pe care o va trasa de sus pana jos. Daca va reusi sa  capteze increderea celor scarbiti de actuala clasa politica…

Oricum Romania abia acum  devine intereesanta pe plan politic. Cu un Presedinte de tara de o mediocritate si aurita dar si crunta, cu un PSD care nu se dezminte/schimba indiferent ca a fost Iliescu si Nastase si acum Ponta si Dragnea. cu   PNL in cadere si  care  este in stare sa faca orice sa ajunga la putere, era firesc  si normal sa apara o contrapondere.

Sa vedem si sa urmarim.

Va anunt insa ca vor veni vremuri interesante pentru cei ce urmaresc cu sufletul la gura   politica de Romania.

Eu voi sta deoparte  si voi scrie doar atunci cand merita subiectul.

Acum  merita.

Va anunt ca s-a intamplat  cel mai important moment politic al  anului 2015.

Intrarea oficiala a  lui Traian Basescu in politica .

Traian Basecu -Presedinte!

Al „Miscarii Populare”….!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s