„De ce trei zile de doliu national?”Despre tragedia de la clubul „Colectiv”-Bucuresti (III)


Dincolo de  evalvioasele cruci   cu care se intrec politicienii in aceste zile,dincolo de drama prin care trec familiile celor morti,de suferinta celor  aflati in spitale sa  vedem si altfel  tragedia de la clubul”Colectiv”.

Pentrru  toti o precizare: sunt un bun cunoascator al muzicii rock,a marii muzici rock, rockul(muzica) este parte din  viata mea,rock-ul  este parte din cultura universala(prin cativa mari muzicieni) dar   muzica din aceste cluburi(care au proliferat) este o  mizerie.

Fie prin  asa numitele grupuri, fie prin  acei   sarlatani care se  numesc DJ… Sarlatani pentru ca prostesc tinerii de azi ca invartitul lor la platane si ritmurile de pe calculator reprezinta muzica”moderna” de azi.

Sa citim si o opinie contra curentului general  iscat de televiziuni.

Aurelian Pavelescu,avocat si Presedinte PNTCD:

”Chiar daca ii voi supara pe multi, afectati de tragedie in mod sincer, vreau, la randul meu, sa fiu sincer, ca un semn de respect pentru voi.

Decretarea de doliu national de catre guvern, la cererea presedintelui Romaniei, nu este justificata. Doliul national se decreteaza atunci cand se consemneaza, solemn, o tragedie sau act de eroism pentru tara, popor, natiune, umanitate. Aici nu a fost vorba despre asa ceva. A fost vorba despre un accident, cauzat, desigur, de un sir de erori, chiar incalcari legale.

Ceea ce nu se stie, este faptul ca in Bucuresti sunt sute de astfel de cluburi, in care regasim, in fiecare saptamana, sute de mii de tineri, care cultiva un fel de anarhism, in mare majoritate in exces, consum de alcool, nicotina, chiar droguri, in ritmuri dementiale, cu sonor la maxim, care zguduie creierul, la propriu. Intr-un asemenea club, orice dialog este imposibil, pentru ca nu se poate vorbi nici macar la ureche. Totul este dominat de febra violentei, exchibitionismului si sexului. Cine sunt tinerii acestia, cine sunt parintii lor, incotro se indreapta, ce vor? Anarhie. Va asigur ca pe niciunul dintre acestia nu-i veti gasi in biblioteci si nici la biserici. Spectacolul acestor cluburi este, de fapt, un pretext pentru o adevarata promiscuitate in care tinerimea romana (o parte) s-a afundat.

………………………………………………………………

Doliul national nu a fost pentru sarmanii tineri carbonizati, ci pentru cei care l-au decretat, un act de propaganda politica.”

 

Tot textul aici:http://www.stiripesurse.ro/lider-de-partid-politic-doliul-na-ional-nu-este-justificat_971819.html

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s