Un mare scriitor il demoleaza pe Dan Sova.Semnale din presa


 Stelian Tanase este scriitorul(mare) de care anuntam in titlu. Fost pana nu demult Presedinte-Director General al TVR .

DAR   devenit din 1982-odata cu publicarea  romanului Luxul melancoliei  un important scriitor(tanar).

Pe Dan Sova il cunoasteti   de cand cu chemarile la DNA.Ultima acum cateva zile. Nu as fi scris nimic despre Dan Sova.Nu merita sa ne pierdem timpoul cu activitatea lui de ministru.Cum nu merita sa ne pierdem vremea  cu ce a facut   prietenul lui, Victor Ponta, in timpul celor patru ani cat a fost prim-ministru. Daca totusi   scriu despre acest Dan Sova,o fac doar pentru  frumusetea „executiei” acestuia de catre Stelian Tanase. . Un mare scriitor il demoleaza pur si simplu pe acest produs al  tranzitiei….

Si cati mai sunt!!!

Si cati Stelian Tanase  ar trebui sa mai avem  !!!!!

Stelian Tanase:

„Stimate dle Șova, vă scriu pentru a vă exprima compasiunea mea. Observ că sunteți persecutat. Pe on line și în mass- media, pretutindeni în țara asta, sunteți terfelit,  miștocărit, jignit, dvs ditamai exministru! Dvs, prieten la cataramă cu Victor Ponta încă din studenție. Dvs care ați servit patria cu devotament și onoare. Dvs care ați aparținut pină mai ieri cercului restrîns al puterii, un inițiat în secretele zeilor Ponta, Dragnea, Ghiță, Ilie Sârbu. Ce nedreptate vi se face! De ce!? mă întreb. Sunteți atacat de niște pițifelnici. Nu mai există pic de respect în țara asta și uite am ajuns. Sunteți deranjat de la micul dejun, din lecturi și adus cu mandat la DNA, chiar amenințat cu arestarea. Prea sunteți hărțuit, lovit, calomniat. Sunteti deja un subiect de bancuri politico-porcoase.(nu politicoase)

Așa nu se mai poate, vă înțeleg nervozitatea cu care ați pus la punct jurnalistele alea drăguțe care v-au ieșit ieri înainte. Ați spus ca un mare lider social-democrat ce sunteți – Nu răspund. Nu mai sunt persoană publică!!…Just. Parcă, ce, un senator e o persoană publică!?…E un privat care are un SRL. Un mascalțone care se sacrifică pentru binele celorlalți. Un fraier care-și pierde vremea prin ședințe. Un guguștiuc care muncește de pomană de dimineață pînă seara. Numai dvs – atît de bine informat – știți asta. Ce se întîmplă pe online și pe televiziuni in primetime este un jihad îndreptat împotriva dvs. Cel mai tare vă înjură cei care vă pupau in cur odată. Ce au cu dvs dle Șova !?

DNA a pus ochii pe dvs și vrea să se răzbune. Tocmai pe un nevinovat a găsit! E a treia oară cînd va aduce în fața Senatului cu propunerea de arestare. Trebuie să vă plîngeți la CEDO. La București nu aveți nicio șansă. Ăștia sunt
hotărîți să vă distrugă cariera și să vă trimită cu duba și mascații, în cătușe, după gratii la Jilava. E un complot pus la cale de dușmani. Și cei din politică, dreapta aia nesuferită, dar și din lumea avocaților, măcinată de rivalități. Vă spun eu, dle Șova, sunt geloși pentru că sunteți tînăr, deștept, cult și faceți prea mulți bani. Va invidiază pentru că sunteți cineva, că aveți influență, că Ponta (alt nedreptățit de DNA ) vă răspunde încă la telefon. Nu pot să doarmă pentru că apăreți la televizor unde străluciți. Vă pizmuiesc pentru că aveți tupeul să vă duceți relaxat la DNA în trening și adidași.”

…………………………………………………………..

Tot textul aici:http://www.stelian-tanase.ro/jihadul-impotriva-lui-dan-sova/

 

 

Multumesc, Stelian Tanase!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s