„DNA a reușit să crească cultura scrisă și natalitatea”.Semnale din presa


Mirel Axinte,  candva-Blogary:

„Crinuța Dumitrean a ieșit din arestul preventiv în 24 februarie 2015. Acum e însărcinată în opt luni. Nu e măritată. Ca unic întreținător al copilului, are toate șansele să nu facă pușcărie. Deși mai normal ar fi să intervină serviciile sociale și să preia copilul deoarece mama sa nu este capabilă moral să-l crească și are și de îndeplinit ceva obligații sociale față de societate.

Ce se întâmplă cu copilul de divă mafioată cât mama lui e la bulău? Dar ce se întâmplă cu sutele de mii de copii ai căror părinți sunt la muncă în afară ca să recupereze ce au furat mafioții din politică? Ce se întâmplă cu milioanele de copii ai căror părinți stau zi-lumină la serviciu ca să câștige bani, din care peste trei sferturi (impozite, contribuții, TVA, accize, taxe etc) se duc la buget, de unde îi fură mafioții din politică?

………………………

„Ele rămân însărcinate, ei scriu cărți. DNA a reușit să crească cultura scrisă și natalitatea. Mafioții scriu câte patru-cinci cărți de fiecare în timp ce divele Mafiei toarnă copii la foc automat. Sunt dive ale mafiei care, ca să evite pușcăria, au făcut copii deși li s-a zis că nu e recomandat și copiii s-ar putea naște cu dizabilități.”

……………………………………

„Din câte se aude în rețea, și Udrea pregătește un copil. Chit că-l pune pe Cristi Călugăru să-l facă cu Tudor Breazu și redacția Evenimentului Zilei. De fapt, copilul există deja. Îl cheamă Maestrul Cristoiu. Și nu e copil, e pui viu.”

 

 

 

Tot textul aici:http://www.stiripesurse.ro/mafia-care-scrie-car-i-i-face-copii_974754.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s