La DNA Brasov se sta la….. coada….ACTUALIZARE


Agitatie mare in fata sediului DNA din Brasov… Reporteri  si cameramani TV  asteapta sa  intra sau sa iasa cate unul din cei aflati in vizorul   Justitiei….

Prea multi trepadusi si spalati pe creier are Romania…

Voi reveni cu amanunte….

Seara de miercuri 9 decembrie si cele intamplate la Brasov au facut sa le trermure izmenele la multe”personalitati’ politice si nu numai din Romania.

Au fost retinuti  pentru 24 de ore Remus Truica(cel cu avionul  plin de trandafiri    daruiti  dragalasei Patricia Kaas),Dan Andronic(Evenimentul Zileri) Lucian Mateescu(dezvoltatorul  imobiliar Impact), Marius Marcovici(fost consilier Tariceanu),Mihai Rosu(avocat ca „Tuca-Zbarcea”).Nici Paul Lambrino nu se simte prea bine… Fiecare din cei  numiti au la capatul celalalt al  sforii cate una doi trei”personalitati”. Toata duhoarea acestei clase politice si  a  clasei asa zis antreprenoriale(de carton) se  revarsa acum peste  Romania simpla care a stat,sta si  se uita cu sila  …catre aceasta   alta parte a ei…….Vor mai fi in curand si altii  care   vor sta la coada la DNA…Deschizatori de lista la Brasov au  fost alte „peresonalitati” fara de care nu se misca nimic in Romania:Viorel Hrebenciuc  si Ioan Adam…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s