„Dezvaluiri picante”.Semnale din presa


Nu public de obicei  asemenea  chestii. O fac pentru a va arata  pana unde se poate merge cu  lucratura si manipularea   serviciilor…. si cu fabricarea  de personaje…..

Este vorba de cel „prins”,Paul Lambrino si sotia lui Lia….

 

http://www.comisarul.ro:

„Paul Lambrino, care se prezintă drept Paul-Philippe de România, s-a născut în august 1948 la Paris. 

Lia Georgia Triff pe numele de fată s-a născut în 23 februarie 1949, în Great Lakes, Illinois, SUA. 

Paul a avut o carieră ștearsă: fotograf, mai apoi importator de articole decorative din India. A falimentat în toate domeniile și s-a retras într-o mansardă la Paris.

GĂZARUL ROȘU

În anii 80 a fost curtat de Iosif Constantin Drăgan, cunoscut drept Gazărul Roșu, unul din agenții de influență ai regimului comunist în străinătate, care îi asigură o sumă lunară de bani. În 1985 se mută la Madrid unde începe cercetările pentru cartea ”Carol al II-lea” pe care o publică în 1988, finanțarea fiind asigurată de Drăgan.

AVENTURILE LIEI: SEX ÎN GRUP ȘI CASA ALBĂ

Lia a avut o viață tumultoasă în Statele Unite ale Americii. Timp de 16 ani a fost căsătorită cu un celebru avocat american, Melvin Belli, cu 42 de ani mai în vârstă decât ea. Prin celebrul avocat din San Francisco ajunge în cercurile politice  importante americane.  Divorțează de acesta după un scandal care a ținut prima pagină a ziarelor americane. Lia a fost a cincea soţie a lui Melvin Belli.

Belli le-a spus judecătorilor că soţia sa l-ar fi înşelat, printre alţii, cu arhiepiscopul Desmond Tutu şi cu actriţa Zsa Zsa Gabor. De asemenea el a povestit și de orgiile sexuale ale actualei doamne Lia Lambrino, printre care sex cu negri.

In timpul mariajului cu Melvin Belli, Lia a lucrat la Casa Alba. In mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981), Lia Triff a detinut functia de „asistent pentru afaceri speciale”.

INTERZISĂ ÎN AMERICA

După divorț a dispărut brusc din America.

Flux24 a descoperit că aceasta era căutată de organele judiciare pentru spălare de bani într-una din campaniile electorale de peste Ocean”.

 

Tot textul aici:http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/dezvaluiri-picante-despre-paul-si-lia-lam_647483.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s