Mana de scriitor! Stelian Tanase desfiintandu-l pe Ponta


Il regasesc pe Stelian Tanase cel dini textele de pe blogul  sau in Stelian Tanase de la inceputul anilor ’90,mai exact    din revista „22”.

Mana sigura de scriitor,de mare scriitor,portrete memorabile si decriptate dur si fara  nici un fel de mila, analiza  rece, transanta…. Citind textul despre Ponta imi pare ca este lupta inegala intre un leu si un soricel….. Ponta  este adus la valoarea lui,  definitiv si irevocabil…. Este decriptarea  fara menajamenta facuta de un mare scriitor asupra unui personaj care ne-a mancat timpul si zilele  cativa ani….

Stelian Tanase:

„Pe final de an Victor Ponta a ieșit din carapace. A avut citeva apariții în public. Nu prea-l invită nimeni la tv, nu mai sar gazetarii care rezemau pînă de curînd ușa cancelariei sale de la Palatul Victoria. Nu îi se mai cer  interviuri și declarații. Mi-l amintesc cînd apărea pe holurile Palatului Parlamentului gardat de o ciurdă de gazetărițe drăguțe care săreau sprintene să-l întrebe diverse. Cum le privea de sus, le dădăcea, le ironiza, le obraznicea, le explica, sărăcuțele, ce nu știau… Era ceasul lui fericit, se bucura ca un copil. A fost satisfacția nr 1  a mandatului lui de premier.

Dacă mass-media nu se mai intereseaza de el, s-a băgat singur în seamă în săptămîna Crăciunului. Lumea s-a tras pe la casele ei – să taie porcul, să primească cetele de colindători, să se uite la televizor – distracția absolută în țările sărace. Ponta, pe această penurie de subiecte, a ținut afișul. S-a lansat intr-o ofensivă de imagine pe ultima sută de metri a anului nefast pentru, el cînd a pierdut șefia PSD și a guvernului. 2015 e anul cind cariera lui s-a făcut praf.”

Toit textul aici:http://www.stelian-tanase.ro/zgomotul-si-furia-lui-ponta/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s