„Luminile se pot stinge in Europa mai repede decat va puteti imagina.” Un discurs si cateva consideratii…..


N-am fost  si nu sunt patetic….. Sunt un sceptic ……

Am dat peste un discurs  al unui domn olandez,deputat in Parlamentul tarii  sale si in trecut deputat in Parlamentul  European….Acest domn era atunci(nu stiu acum!!!???) unul dintre cei mai vocali  „dusmani” ai integrarii Romaniei in spatiul Schengen…..  Are un nume greu de tinut minte cum sunt in general numele olandezilor dar  va veti aduce aminte de el,  unii dintre voi,   citindu-l…. Omul asta  inalta pur si simplu-  in fata senatorilor americani-   un strigat de ajutor destul de patetic in fata unui pericol -intradevar real- al „islamizarii” Europei.

Președintele Partidului Libertății din Olanda, Geert Wilders:

„Vin in America cu o misiune. Nu este totul bine in lumea veche. Se contureaza un imens pericol si este foarte greu sa fii optimist.

S-ar putea sa ne aflam in faza finala a islamizarii Europei. Acesta nu este numai un pericol actual si transparent pentru insusi viitorul Europei, ci un pericol pentru America si pentru intreaga supravietuire a Vestului.

Statele Unite constituie ultimul bastion al civilizatiei apusene care ar infrunta o Europa islamica. Mai intai, voi descrie situatia existenta pe teritoriul Europei, iar apoi voi spune cateva cuvinte despre Islam.

Europa, pe care dumneavoastra o cunoasteti, este in schimbare. Dvs. ati vazut, probabil, evenimente importante, anumite semne. Dar in toate aceste orase, uneori la numai cateva case distanta de destinatiile dumneavoastra turistice, este o cu totul alta lume.

Este o lume a societatii paralele create de imigrarea musulmana in masa. Pretutindeni in Europa se ridica o noua realitate: intregi cartiere musulmane, unde rezida sau, macar, poate fi vazuta foarte putina populatie indigena.”

( Textul complet il puteti citi aici:http://www.comisarul.ro/politic/discurs-cutremurator-in-senatul-sua!_669434.html)

Acum nu multi ani  striga in fata parlamentarilor europeni ca  Romania sa nu fie primita in spatiul Schengen pentru ca „hoardele'”vor trece   prin tarisoara noastra ca prin ciur si vor „cotropi” Europa….. I-a fost dat domnului in cauza sa  vada cu ochii mirati ca  Vestul Europei(parte a lui) a fost „colonizat”  in doi timpi si trei miscari in a doua jumatate  a anului  2015 de valul de imigranti care-si face de cap azi  prin   batranul continent…. Timp in care prin Romania n-a trecut picior de imigrant desi Romania nu este in  celebrul  spatiu si poate nici nu va fi….   Acerst  domn  se duce acum la America si cere  ajutor pentru stoparea fenomenului…. Probabil este tarziu….Europa(Vest) doarme  de mult  la apel….Poate se va trezi tarziu….. dar ma gandesc ca     asta va fi mult prea tarziu….. Europa(Vest) nui poate sa  primeasca/sa „asimileze”   europeni   cum sa stea ea tantosa si batoasa in fata valului islamic……

Europa(Vest) doarme la apel…. Am aflat din „gura” multor  locuitori ai Germaniei ca  este bine venit valul de imigranti   islamisti …. Ca (asta dupa plansetele    de asa zis „umanitarism”  cu batista in mana) imigrantii    sunt bineveniti la muncile grele si necalificate ca sunt o forta  de munca proaspata  care aduce un suflu nou   economiei  si ca muncind ei,  vor   fi bani sa  li se plateasca  pensiile nemtilor….. Cruciti-va bland  daca puteti……..   Eu     nu m-am crucit…..  Stiam nivelul si sunt la curent cu manipularile  multimilor….. Este asa de simplu si inteligent  sa manipulezi prostimea…..

 

Problema ridicata de  deputatul olandez este reala…. din pacate…Nu trebuie sa starneasca nici panica dar nici sa stai cu mainile la ….fund…. Din pacate ea nu va starni nici panica si Vestul Europei va sta tot cu mainile la fund…..

Imi aduc aminte,cei mai tineri cu oarece cas la gura si minte nu stiu, ce mizerie  era in lagarele de refugiati politici  din Europa minunata si civilizata…incepand cu cel mai  celebru (acolo unde se facea trierea) Traiskirchen-Austria….. Ati auzit si voi impertinenta  unor imigranti care au declarat ca  ei nu vor intr-o tara saraca precum Romania si ca Germania sa le  asigure conditii de locuit confortabile nu cu toaleta in fundul curtii…. Si probabil parte din germani   au aprobat o asemenea pretentie….Cum a tratat Vestul pe refugiatii politici  care  fugeau din comunism (nu critic,constat) si pretentiile valului de imigranti care matura  azi Vestul Europei…

Solutia? Nu-mi bat capul sa scriu solutii pentru ca nu are cine  sa  le aplice…   Vestul Europei este anesteziat in aceste momente( de fapt de vreo 20 ani buni,de cand cu razboiul din Iugoslavia) si  nu este in stare de  reactie…sau daca are acum o reactie este tarzie si trebuie facuta  numai in forta,cu forta  ceea ce iara  va starni strigate de fals”umanitarism”

Imi doresc ca Romania sa „reziste”,Polonia sa „reziste”,Cehia sa „reziste”….

Trenurile cu refugiatii est-germani din 1989  de la Budapesta catre Berlin nu se compara cu trenurile din toamna trecuta   care duceau tot de la Budapesta  spre Vest, alti refugiati….

Nu pot sa  uit,nu sunt nici patetic poate  doar un sceptic „mantuit” ca sa preiau un titlu  celebru ….

Cat de repede uita unii…. Ori(vorba este celebra si nu ne apartine!) :poti sa ierti…. dar nu pot sa uiti…..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s