„Dna Merkel şi invitaţia ei la migraţie liberă în Germania sînt cea mai mare catastrofă a secolului”.Semnale din presa


Traian Ungureanu(TRU) este europarlamentar.Dar inainte de toate este un excelent  jurnalist/analist….Fost ani in sir redactor la BBC, fost- si mai inainte-  redactor la „Viata Studenteasca”, trecut pe la „Cotidianul”, TRU a intrat in politica si a  ajuns la Bruxelles.De atunci a scris putin sau mai exact, a publicat putin….

Articolul  din „Adevarul” este o analiza   fara menajamente- a unui  foarte bun cunoscator- al realitatilor din Europa si nu a celor vopsite la Bruxelles….

Traian Ungureanu:

„La ce se gîndea, oare, doamna Merkel Angela, în neuitata zi de 1 ianuarie a anului 2016, după calendarul creştin? Se gîndea la cum petrec invitaţii ei, adunaţi la Koln, pentru o vînătoare de femei? Sau se gîndea, recunoscătoare, la efortul de integrare a refugiaţilor surprinşi, scumpii de ei, cu mîna în chiloţii femeilor?

Trebuie, totuşi, menţionat, că poliţia a găsit şi mesajul migranţilor pentru situaţii de socializare cuviincioasă. Mulţi dintre ei purtau în buzunare bileţele pe nemeţeşte, cu un mesaj plecat din cu totul alte organe decît inima: Ich will dich finken! (Vreau să te f…!) Nu vom afla la ce cugeta Cancelarul Germaniei, în noaptea în care ţara ei serba, fără să ştie, prima zi a anului 1437, după socoteala calendarului islamic. Ştim însă altceva. Că adevărul gol-goluţ şi scabros despre femeile dezbrăcate cu forţa, pe stradă, la Koln şi în alte oraşe a avut nevoie de cinci zile pentru a învinge cenzura oficială. În Germania, lumina Europei.
……

Acum 10 ani, faimosul teoretician rus V. Putin declara că prăbuşirea Uniunii Sovietice a fost cea mai mare catastrofă a secolului.

Copilării!

Titlul a fost cucerit de altcineva. Dna Merkel şi invitaţia ei la migraţie liberă în Germania sînt cea mai mare catastrofă a secolului.

Deocamdată, sîntem la faza în care oaspeţii dnei Merkel îşi satisfac cea mai urgentă nevoie: Europa, Ich will dich finken!(n.mea-traducerea : Europa,vreau sa te f..!)”

Tot articolul aicihttp://adevarul.ro/international/europa/europa-vreau-f-1_569295d937115986c65821f0/index.html

Anunțuri

Un gând despre “„Dna Merkel şi invitaţia ei la migraţie liberă în Germania sînt cea mai mare catastrofă a secolului”.Semnale din presa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s