Ceva despre cazul Bodnariu si manipularea la romani


Gasesc in sfarsit  o analiza care sa aduca cazul Bodnariu acolo unde ii este locul.

Norvegia este un stat suveran, cu legilei lui.Familia Bodnariu trebuie sa respecte legile acelui stat….Altfel   sa-si ia bagajele  si sa revina la  ….tarisoara de  bastina…. Nu ne apucam noi,de aici,  sa  schimbam legile Norvegiei…

Restul sunt manipulari stil    Antena 3 si alte  cateva site-uri…

In  acest timp in Romania se intampla lucruri cu adevarat grave despre care nu sufla nimeni o vorba,nu sunt in dezbaterea publica….

Trimit la textul  de mai jos si apoi la link-ul spre intreg articolul…Este scris de Siviu Manastire si merita citit….

Silviu Manastire:

„Sunt momente în care simt nevoia să iau din bibliotecă „Schimbarea la față a României” – capodopera lui Cioran mereu actuală, de vreo 70 de ani – și să o răsfoiesc. Ca să nu-mi pierd busola în mizeria continuă a spațiului public. Se întâmplă de obicei când mi-e greață de campaniile de presă purtate pentru îndobitocire și pentru a distrage atenția de la adevăratele subiecte.

Mihai Gâdea a lansat marea Operațiune de Manipulare și stoarcere de lacrimi numită „Cazul copiilor Bodnariu”. La mijloc este o răfuială din comunitatea religioasă de neoprotestanți (asa-zișii, pe nedrept, pocăiți). Cu ajutorul lobby-ului american neoprotestant, Gâdea isterizează publicul ierbivor, face stand-up-uri în fața Ambasadei Norvegiei și pune presiune pe futilul Guvern Cioloș, care Guvern, din lipsă de viziune și direcție, înghite „subiectul” produs de Gadea&Co. Povestea este împachetată în ideea că statul român trebuie să-și protejeze cetățenii. Corect! Însă cetățenii români din afara granițelor trebuie să respecte legea țării unde s-au stabilit. Chestie evidentă. Dacă nu cunoști legea și sistemul în care trăiești, invocarea necunoașterii ei nu te absolvă. În această dezbatere am decis să am mai mare încredere în statul norvegian decât în țipetele isterice ale lui Gâdea. Mă uit la Gâdea, mă uit la Norvegia, mă uit la România și nu-mi e greu să iau o decizie. Însăși situația în sine e penibilă: niște băieți de pe Dâmbovița se luptă cu statul norvegian să îi schimbe legislația, vor să facă inclusiv presiune pe Casa Regală Norvegiană.

……..

Bătălia reală din România este CINE și cu CE subiecte face agenda publică și a MASS-media. Ierbivorii lui Gâdea trebuie să știe că în spatele subiectului Bodnariu Guvernul Cioloș a acceptat în tăcere creșterea cotei de refugiați pentru România. Întâlnirea cu Merkel a consfințit decizia luată peste capul României la Bruxelles. În scurt timp, zeci de mii de arabi și magrebieni vor poposi pe meleagurile mioritice iar noi, cetățenii, presa, politicienii, trebuie să dezbatem și să găsim soluții pentru ACEASTĂ realitate. Terorism, probleme de integrare, chestiuni religioase – acestea sunt adevăratele teme de dezbatere publică pentru o țară ca România, aflată la granița lumii civilizate. Lumea traversează o criză – unii îl numesc deja un război atipic – iar noi atacăm mediatic Norvegia cu pistoale cu apă marca Antena 3. Dacă nu mă credeți, vă invit să citiți marile agenții de presă, dar și ziarele din Franța, Germania, Polonia, Ungaria sau Marea Britanie.”

 

Tot aricolul aici:http://www.comisarul.ro/politic/un-articol-exceptional-marca-silviu-manastire!_673673.html

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s