Ninsoarea si romanii….(ne)multumiti!


De sambata noaptea la Brasov a tot  nins….

La fel a fost duminica,  pana  luni  spre dimineata…… S-a  adunat un  strat  care depaseste 25 cm….Primaria a fost pe faza si s-a putut circula destul de   bine si duminica si mai ales (avand in vedere tura doi de zapada) si luni dimineata.Nu era  oglinda asfaltul dar se circula cu viteza  moderata  si cel mai important nimeni nu statea  locului sa astepte…..

Am discutat cu   cativa..”.da,este curatata zapada dar trebuia sa coboare lama aia  ceva mai mult…sa rascheteze asfaltul...”; „da, dar in  cartiere  nu prea s-a vazut plugul „.…”da, dar acolo in  apus adica vest totul este  ceas….

 

Totul este dat dracului in vest numai aici suntem o gramada de prosti care  nu mai iesim din butoiul  de rahat in care singuri ne-am bagat….

Cat de  tari sunt cei din vest,cum merg ei   ca si ceasornicul si toate sunt struna va las sa  aflati din urmatoarea stire….Nu este de la cine stie ce agentie de presa..Este transmisa din Copenhaga de Ioana F.,fata noastra frumoasa care numai de  iubire fata de orasul  capitala a Danemarcei nu duce lipsa….. Joi 14 ianuarie   dimineata  zapada  era la Copenhaga… de peste zece centimetrii…

Ninsese peste noapte…. La ora noua dimineata  nu intrase vreun plug sau lama  pe strazile orasului sa imprastie/ stranga zapada…Danezii,oameni calmi si mereu cu zambetul pe buze impingeau/apasau  ca disperatii la pedalele bicicletelor sa razbeasca  prin zapada  abia cazuta…. catre serviciu sau unde   aveau treaba…. Abia in jurul pranzului strazile au fost curatate….

Cati dumnezei si  neaose injuraturi ca la mama acasa ar fi slobozit ai nostri daca Brasovul(ca la el ne-am referit,dar este valabil mai peste tot) ar fi fost  la ora noua dimineata,in ziua de luni, cu zapada pe strazi  asa cum   o lasase ninsoarea…??? Cum ar fi asaltata bravii romani  posturile de radio locale si netul…ce ar mai fi vituperat…….

Pe langa obisnuitele  „aprecieri”,  ca  la noi nimic nu merge iar”dincolo” toate    merg ca ceasul…

Nu-mi povestiti de A2 sau drumurile din Baragan…Stiu…. Eu m-am referit strict la doua orase…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s