„Ciordeala,competenta lor indubitabila”


Consiliul Superior al Magistraturii(CSM)  nu este de acord cu abrogarea articolului din lege ce permite detinutilor sa beneficieze de reduceri a pedepsei in baza unor lucrari stiintifice elaborate de acestia  in timpul  sejurului dupa gratii…

Am scris cu toata sila  fraza de mai sus nu atat pentru ce gandeste CSM ci formularea „lucrari stiintifice”…..  Scriitorii din puscarii s-a inmultit ca ciupercile…Una- doua romanul inventiv si-a descoperit, dupa zabrele, talentul lui nativ la scris….. In 2006/2007 nu s-a elaborat nici o lucrare din cele pomenite mai sus de catre azilantii din puscarii.In 2015 numarul lor depasea 300…..

Cristian Tudor Popescu (CTP) are o propunere :

„Există o competență indubitabilă a tuturor acestor oameni și anume ciordeala. Acolo aș fi de acord să se mențină legea, cu condiția ca aceste cărți să aibă toate un supratitlu: ‘Cum am furat’. Și să descrie respectivul cum a făcut, de unde s-a inspirat cu bibliografie, cu aparat critic, comparatisme, metoda cutare, metoda cutare. Și aia e lucrare științifică și cu siguranță acolo respectivul este competent”,(interventie la Digi 24)

Aici sunt indubitabili…… vorba lui CTP,

Sa  scrie cum au furat….

Ce carti…!

Ce „literatura” de „specialitate”……

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s