Sambata seara la Balul Sasilor,Munchen-Germania…….Si fotografia anului…..Fara comentarii….ACTUALIZARE


Grigore Cartianu(sursa Facebook -Grigore Cartianu):

„Șoc și groază la Balul Sașilor, desfășurat sâmbătă seară în restaurantul Hofbräukeller din München!

Cei 300 de participanți, majoritatea membri ai Asociației Sașilor din Transilvania, emigrați în Germania de Vest înainte de 1989, au descoperit la o masă două personaje nedorite: Dan Mihalache și Mihai Gâdea.

Șeful Administrației Prezidențiale a fost trimisul lui Klaus Iohannis la sărbătoarea sașilor ardeleni din Bavaria. Este însă neclar cum a ajuns acolo directorul Antenei 3: pe cont propriu sau invitat de Mihalache, în delegația Administrației Prezidențiale?

Prezența celor doi a provocat rumoare printre participanți. Majoritatea considerau că Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-istul Mihalache”. În privința lui Gâdea, indignarea era totală.

“Aerul devine greu respirabil”, relata aseară o participantă la petrecere. “Și Gâdea, și Mihalache… e prea mult! Am văzut oameni revoltați, chiar furioși. Poate faptul că stă lângă orchestră să-l salveze pe Gâdea!”

Agitat, nervos, directorul Antenei 3 a ieșit de mai multe ori din restaurant, butonând telefonul, vorbind și gesticulând.

Ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu, nu a fost prezent. A venit, în schimb, ambasadorul Germaniei la București, Werner Hans Lauk, care s-a întreținut mai tot timpul cu parlamentarul german Bernd Fabritius, colegul său de masă.

“L-am rugat pe Fabritius să-i transmită lui Iohannis că, la alegerile din noiembrie 2014, nu am stat la coadă 5 ore în primul tur, respectiv 11 ore și jumătate în al doilea tur, ca să-l votez, pentru ca șeful Cancelariei sale să umble acum cu <<gâdele>> care mințea întruna că nu sunt cozi la consulate și că, de fapt, diaspora nu prea vrea să voteze”, mi-a comunicat o sursă din interiorul petrecerii.

La finala prezidențială din 16 noiembrie 2014, München a fost orașul în care Iohannis a obținut cel mai mare procent: 97,87% (Ponta, doar 2,13%). Dintre cele 4.037 de voturi valabile, lui Iohannis i-au revenit 3.951, iar lui Ponta doar 86! Topul voturilor pro-Iohannis (și anti-Ponta) e dominat de orașele germane (München – 97,87%, Bonn – 97,12%, Stuttgart – 96,88%) și engleze (Portsmouth – 96,48%, Londra – 96,24%).

Cu 97,87%, secția de votare din München a fost campioana voturilor pro-Iohannis, dintre cele 296 de secții deschise în diaspora.

Pe țări, Germania a înregistrat cel mai mare scor în favoarea lui Iohannis – 96,06% (urmată de Irlanda – 95,75%, Danemarca – 95,14%, Slovacia – 95,07%, Marea Britanie – 94,91% etc.).

Acest vot zdrobitor a fost nu doar împotriva lui Ponta, ci și a propagandei mincinoase întruchipate de Gâdea! Dar Gâdea, cu tupeul său bolnav, i-a sfidat încă o dată, în acest weekend, pe exponenții diasporei române, pe care-i batjocorise și în noiembrie 2014. Și pe care Antena 3 îi înjură neîncetat, urându-i pentru că au votat întotdeauna împotriva candidaților PSD, cei susținuți cu atâta fervoare de Gâdea & Antena 3.”

Gadea +Mihalache

 Nota mea: Fara comentarii…. Cartianu-  din cine stie ce surse- a  publicat  fotografia anului(probabil) in politica romaneasca…Felicitari Grigore Cartianu….Cortina trebuie data jos cateodata sau de fiecare data…..

 

 

ACTUALIZARE: Ulterior Grigore Cartianu a revenit, tot pe Facebook,  cu doua   texte  ca adaos la cel de mai sis.

1.

„După o tăcere de peste 15 ore, Mihai Gâdea a livrat câteva explicații firave despre prezența sa, sâmbătă seară, la Balul Sașilor, organizat în restaurantul Hofbräukeller din München.

„În urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară la balul saşilor de la Munchen. A fost o seară excepțională! M-am simțit foarte bine în mijlocul lor şi mi-am adus aminte cu mare plăcere de copilăria mea la Lisa, un sat dintr-o zonă cu mulți saşi, de la poalele Făgăraşului.
Am discutat şi despre proiectele lor şi despre implicarea Antena 3 în aceste proiecte. Vă asigur că vom face lucruri extraordinare împreună!”

La fel ca idolul său Ponta, Gâdea nu poate scrie câteva rânduri fără a strecura câteva minciuni.

1. Sluga lui Voiculescu nu suflă un cuvânt despre tovărășia pe care i-a ținut-o Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale.

2. Gâdea publică o poză oarecare, ascunzând-o cu grijă pe cea cu Mihalache.

3. Explicațiile lui Gâdea au venit doar după ce poza sa cu Mihalache a stârnit o mare furtună mediatică în România.

4. „M-am simțit foarte bine în mijlocul lor” – asta se putea întâmpla doar dacă Gâdea își astupa urechile pentru a nu auzi reproșurile unor sași la adresa porcăriilor comise de Antena 3. Și, eventual, dacă se făcea că nu vede privirile tăioase ale unor oameni care-l detestă.

5. „Vă asigur că vom face lucruri extraordinare împreună!” – până acum, în privința diasporei, Antena 3 a făcut doar lucruri ordinare. De exemplu: injurii, calomnii, semănarea urii printre românii din țară („cu ce drept ne pune diaspora președinte?”), negarea dreptului de vot al diasporei, minciuni de genul „nu sunt cozi la vot în străinătate”, „oamenii lui Iohannis au adus provocatori cu autobuzele, să facă poze și să le trimită în țară”, iar unii „după ce votează, se mai așază o dată la coadă”.

6. Și totuși, cine l-a invitat pe Gâdea la Balul Sașilor? „Am fost invitat” e o exprimare curvească, neclară. Cine, Mi’ăiță, cine? Herr Mihalache, cumva?”(sursa:GrigoreCartianu-Facebook)

2.

„Dacă nu scapă de Mihalache (comeseanul lui Gâdea), președintele Iohannis va ajunge unul dintre cele mai detestate personaje din România.

Acum, urgent. Timpul nu mai are răbdare.”(Grigore Cartianu-Facebook)

Reclame

Un gând despre “Sambata seara la Balul Sasilor,Munchen-Germania…….Si fotografia anului…..Fara comentarii….ACTUALIZARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s