„Ziua in care Voiculescu-din puscarie- a pus cu botul pe labe statul roman”.Semnale din presa


Dan Tapalaga:

Premierul Dacian Ciolos a intrat, miercuri, in Parlamentul Borfasilor cu ideile lui si a iesit cu ale lor. A inceput prin a  le explica corect parlamentarilor ca fiscul a aplicat o hotarare definitiva, ca a confiscat un imobil liber de sarcini, adica fara contracte de inchiriere etc, ca legea nu permitea valorificarea prin inchiriere in acest caz. A continuat explicand ca Antena 3 nu este evacuata cu forta, ca notificarea de eliberarea a spatiului in cinci zile este procedura standard care se aplica tuturor pe codul civil, ca nu se aplica imediat si ca Gadea&co pot contesta in instanta masura administrativa. Iarasi, foarte corect, confirmand cam tot ce am scris despre evacuarea Antenei 3. Dar premierul si-a aparat institutia din subordine doar pana la un punct.

La un moment dat a intervenit iarasi sindromul premierului tehnocrat.Maladia s-a manifestat in premiera pe 23 decembrie intr-un interviu, ati ghicit, tot la Antena 3. Atunci premierul a incercat sa se puna bine cu toata lumea, sa castige indulgenta tuturor. Asa a procedat si acum, de aceasta data intr-un mod pagubos nu doar pentru el, ci mai ales pentru functionarea institutiilor si pentru respectul fata de lege.

In loc sa se limiteze la explicatii tehnice, absolut normale si necesare pentru o buna intelegere a situatiei de catre opinia publica, Dacian Ciolos a cedat presiunilor politice si mediatice. A condamnat fara explicatii actiunea fiscului, fara a indica exact ce-i reproseaza, dupa ce tocmai aparase si justificase actiunea de evacuare a Antenei 3.

In loc sa condamne manipularea, intoxicarea si minciuna duse pana in Parlamentul European de catre trupa lui Voiculescu, premierul Ciolos le-a tras un sut tocmai celor care au pus in sfarsit legea in aplicare. Repet, nimeni n-a inteles ce li se imputa mai exact celor de la ANAF, dupa ce Dacian Ciolos le-a justificat actiunea din punct de vedere legal. Acest mesaj perfect contradictoriu se explica, din nou, prin dorinta premierului de a castiga bunavointa tuturor, cu orice pret. Doar ca acum sacrifica tocmai ceea ce pretinde ca doreste sa obtina:increderea in institutii”

 

 

Tot textul)exceptional- aici:http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20802249-condamn-lasitatea-premierului-ciolos.htm

 

 

 

 Nota:N-am vrut sa scriu despre manipularea  evacuarii Antenleor.Nu mi se pare un subiect important.Nici vorba de sugrumarea libertatii de exprimare….. Este o manipulare tipica…. 

O sa revin….pe larg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s