„Radu Duda:un cotcar la Casa Regala”.Semnale din presa


 Malin Bot este unul din cei mai interesanti,importanti si independenti jurnalisti din generatia de varsta medie. Banatean,lucreaza acum la  site-ul „Evenimentul Zilei”.

Trimit la un articol care merita citit,  unde  printre altele   se scrie si despre Radu Duda……

 

Acum mai bine de  șase ani am documentat și publicat o investigație-serial pentru ziarul Adevărul despre sume de bani care dispăreau pe direcții neclare din conturile Universității de Vest din Timișoara.

În acest context am aflat și despre o coțcărie cu bani destinați lui Radu Duda. Oficial, acesta susținea gratuit niște conferințe la Universitatea de Vest, instituție care avea un parteneriat cu Casa Regală.

Neoficial plecau bani către Duda printr-un intermediar, un personaj controversat din Timișoara specializat în tot felul de afaceri și intermedieri dubioase care controla pe atunci un ONG.

Pentru că destinul are planuri misterioase, ONG-ul prin care erau sifonați banii Universității de Vest în contul conferințelor ”gratuite” ale lui Radu Duda avea sediul fix într-o proprietate a unui fost ofițer de Securitate, reșapat în ”Doi și un sfert” și apoi prin alte structuri judiciare ale statului român.

Nici până în ziua de astăzi nu mi-a oferit ”Alteța Sa” o explicație pentru banii care plecau din conturile Universității de Vest în numele lui pentru ”conferințe gratuite”. Dar s-a agitat intens pe lângă Dinu Patriciu ca să stopeze serialul jurnalistic care îi dezvăluia coțcăria și anturajul obscur.

Un coțcar care ajunge scenarist, regizor și actor principal în Casa Regală a României. Trist!”

 

 

 

Tot textul aici:http://www.evz.ro/radu-duda-un-cotcar-la-casa-regala.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s