Prostia unor lideri occidentali………….ucide!


Ma limitez sa trimit direct la  articolul lui Horatiu Pepine  de la Deutsche Welle…. Sunt satul   de”puritatea” ideologica si de  fanforanada de cuvinte mari a unor lideri occidentali.Totul este apa de ploaie….Islamisti au ucis si din pacate, vor mai ucide vieti nevinovate…….

Tot textul aici:http://www.dw.com/ro/terorismul-profit%C4%83-de-pe-urma-prostiei-principiale/a-19142902

Completez cu   declaratia lui Emil Hurtezeanu, ambasadorul nostru la Berlin, despre  „atmosfera” de la Bruxelles cu o zi inainte de atentatele   soldate cu morti si raniti:

Emil Hurezeanu:

Zilele trecute am fost şi eu la Bruxelles, m-am întors duminică seara, exact de la poarta de plecări care azi a fost aruncată în aer, de la poarta A, de unde pleacă şi avioane în Spaţiul Schengen şi spre SUA. Deşi călătoream în Spaţiul Schengen, deşi eram la 24 de ore de la arestarea teroristului în cartierul belgian, vineri seara, deşi fusesem avertizat să ajung la aeroport cu două ore înainte pentru că, se presupunea, controalele sunt foarte riguroase, nu era nicio formă de supraveghere în aeroport. Am putut intra cu tiketul pe care îl aveam pe telefon fără ca cineva, până la intrarea în avionul de Berlin, să îmi ceară actul de identitate care să facă dovada coincidenţei între posesor şi a identităţii cu acelaşi nume. Mi s-a părut straniu. Şi am văzut aici unul dintre acele puncte slabe sau verigi lipsă într-un sistem altminteri de securitate complex pentru ca la Grand Place în Bruxelles, sâmbătă şi duminică, cel puţin, arăta ca scena unui război care urmează să înceapă sau care nu s-a terminat – militari îmbrăcaţi în mai multe rânduri de uniforme, blindaje, în schimb în aeroport nu m-am putut opri să constat acest lucru”(sursa aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Emil+Hurezeanu+Duminica+am+trecut+exact+pe+la+poarta+care+a+expl)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s