Un partid penibil in galop spre lada de gunoi


PNL.

De partidul asta  incerc la cateva zile distanta dupa ce a facut-o de oaie….. sa va  scriu/vorbesc

Un partid penibil……

Un partid in care  gasim cel putin trei oameni -acum primari,probabil primari si in viitorul mandat- care oricand  pot ocupa postul de prim-ministru  al unui guvern…. Ma refer alfabetic la Boc Emil,Bolojan Ilie,Robu Nicolae…. De Boc si Robu  stiti ddin multe susrse de informatie de Bolojan mai putin…Este primarul de la Oradea… ,oras in care a facut  multe lucruri bune….   Puneti-i pe cei trei fata in fata cu incolora si  „militaroasa” la nivel de caporal si soldat conducere (presedinti) a PNL:Blaga  si Gorghiu….. la care adaugati pe vicele T.Atanasiu.

Va vine sa zambiti sau sa plangeti……?

 

Cei trei actuali sefi au dus PNL  la penibil prin  jocul fara sfarsit al desemnarii candidatilor la postul de Primar general  al Bucurestiului la alegerile  din iunie curent. Au inceput cu  Busoi Cristian slab politican si  incolor personaj au continuat cu Orban Ludovic alt personaj incolor  care insa canta la mandolina sau chitara…au incercat lovitura cu Marian Munteanu si au ajuns la Catalin Predoiu un politician care nu s-a remarcat  prin ceva notabil….. Patru candidati…. si noroc ca se apropie termenul limita de inscriere a candidatilor pentru ca la cum merg lucrurile in PNL  sigur ne-am fi trezit cu al cincilea….

PNL sub conducerea  Blaga- Gorghiu a lunecat pe tobogan spre un penibil grosier…Acolo la capatul    toboganului  este lada de gunoi  a istoriei…

Pacat de oamenii  onesti, buni, profesionisti,simpli membrii de partid  din vechiul PNL si din fostul PDL….

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s