O mica victorie.A durat patru ani pana la ea si voi ati uitat deja ce a fost ……


Stirea:

„Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, joi, retragerea titlului de doctor al fostului premier Victor Ponta pentru că teza de doctorat nu respectă standardele de etică a cercetării ştiinţifice. Victor Ponta are 10 zile să constate decizia, altfel titlul de doctor i se va retrage prin ordin de ministru”( adev.ro/o9mo66„)

Ministerul Invatamantului trebuie sa puna in aplicare decizia….

Asta este …

Imparatul este gol demult, numai o parte dintre romani au fost prosti si au inghitit pe nemestecate  pe individ si promisiunile lui…..

Ati uitat pe sinistrii politicieni Liviu Pop si Ecaterina Andronescu care au sustinut acum patru ani si de atunci incoace „nevinovatia” sefului lor……

Acum  s-a sfarsit…

Voi aveti ocazia  sa va convingeti ca ati gresit.Nu-mi trebuie sa va puneti cenusa in cap…

Sunt multumit daca si acum, dupa patru ani, veti recunoaste in  sufletul si mintea voastra ca ati fost dusi de nas….. Traian Basescu nu mai este   presedinte,decizia comisiei a venit dupa aproape doi ani de Iohannis….Amintesc  asta ca sa nu treceti iara la sloganul  nenorocitelor de posturi TV care va prostesc  zilnic….

N-am nevoie de cenusa voastra as fi multumit daca recunoasteti fata de voi ca ati fost manipulati..Ar fovictorie la fel de importanta ca si decizia CNATCDU….

.Eu am scris despre  acest plagiat inca  de atunci, din 2012,   in aceste pagini si mi-a fost de ajuns.Desi multi  dintre voi m-ati in jurat si m-ati facut basist...

Ceea ce a facut Victor Ponta si cei ce l-au ajutat nu are de-a face cu basismul…Are de a face cu   A-normalitatea…

Si noi si    o parte dintre voi(ca sa nu fie suparare)  in 2012 nu am fost normali……

Anunțuri

Un gând despre “O mica victorie.A durat patru ani pana la ea si voi ati uitat deja ce a fost ……

  1. Mai usor, Ioane, cu concluziile din afara terenului! Nu-l cred pe Ponta un nou Solomon.Nu are anvergura necesara. Dar in situatia lui sant 99/100 din lucrarile de doctorat in domeniul Dreptului, Medicinei …Ce vrei sa-ti scrie,ca a inventat FASA pe orizontala si n-o sa clampane la coborare pe scari? GRESEALA MAJORA este ca nu a indicat explicit sursa.
    Dar hai sa ne uitam si cine critica? In lumea mea, a fotbalului, a stantelor ,a productiei toti astia se numeau chibiti sau tutari si erau din start trecuti la neglijabile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s