Despre biciclozauri si altele….Semnale din presa


Va invit  sa citit un text exceptional semnat de Razvan Ioan Boanchis:

 „Doamna Gabriela Vranceanu -Firea nu v-am votat, fiindca nu votez vermina pesedista. Am stat acasa, ca nu pot nici cu oengistii salvatori, care fura mai mult ca primarii.

De-a lungul anilor, doamna, am scris ca sunteti o infernala mahalagioaica si o poetesa inculta, care a ajuns Imparateasa din Voluntari, acea urticarie imobiliara de pe spinarea Bucurestilor. Astazi, va felicit pentru ca v-ati opus corporatistilor care externalizeaza tot profitul si blocheaza traficul din Bucuresti, pentru evenimente copiate dupa Bruxelles. Ceea ce fac ei reprezinta niste transplanturi nereusite. Corporatistii mimetici infig corpuri straine intr-un organism care nu le accepta.

Sa mergem mai departe, Albinuto! Asa te alinta sotul, mare capitan de vas, de fapt un Onedin bleg care isi lasa nevasta sa se urce pe catarg, ca sa-i admire marinarii lenjeria. Albinuto, te votez la orice, chiar si la Presedintie, daca desfiintezi pista de biciclete de pe Calea Victoriei! La Paris, se spune ca, in orice loc ajungi, calci prin istorie. Scriitorul Nicolae  Iliescu mi-a povestit ca un prieten stabilit acolo i-a zis „in orice bistro intri, trebuie sa te simti maret! Poate ca acolo s-a pisat Balzac!”. Pentru Bucuresti, Calea Victoriei inseamna Paris. Nu Micul Paris. Paris. Habar n-ai unde s-a pisat Eminescu! Iar acesti corporatisti copy-paste si de o ignoranta feroce au spintecat Calea Victoriei cu o poteca unde se scarpina in cur cu seile de  bicicleta. N-am nimic cu biciclistii in varsta de 10 sau de 20 de ani. Eu am boala pe biciclozaurii de peste 40 de ani, care in anii ’90 mancau mici la „Cocosatu’” si acum se dau bruxellezi. Daca-i intrebi „ce faceti, papagalilor batrani?”, iti raspund ca asa-i si la Amsterdam. Daca n-au putut sa ia Rijksmuseum de la Amsterdam, au luat bicicletele. Atunci sa mergem si in saboti si sa desfiintam perdelele — cine a fost in Olanda, stie ca olandezii n-au perdele — ca „asa-i la Amsterdam”. Stam la geam in sula goala si in saboti.

Albinuto, la lupta! Desfiinteaza mai repede pista pentru biciclozauri! In felul asta, te vei pune bine si cu Palatul Cotroceni! O vei scoate din ridicol pe nevasta sasului elocvent ca un Trabant. Fiindca la cat de zglobie e Miss Mamaia fara nepoti, ar fi in stare sa pedaleze pe Calea Victoriei, cu parul vopsit in vant.”

sursa si textul de aici:http://www.enational.ro/razvan-ioan-boanchis/doamna-gabriela-vranceanu-firea-543261.html/#ixzz4DebIhaRq

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s