Apa,padurea si o salcie -ca si o vara- la colt…..


Este iulieDSC07369,vara desi  diminetile ultime au fost reci….de fapt nici nu trebuie sa te astepti la altceva…Pe nesimtite ne indreptam spre toamna si apoi iarna…de aici  frigul care te pisca usor  dimineata devreme….!

Si totusi este vara si ochiul meu  prin mjlocirea aparatului a gasit  un colt   de natura care m-a incantat…Nu va speriati,nu este   grandios,este un colt pe care l-am decupat cu grija…..Dincolo de plagiate si doctorate,de gunoaiele aruncate de  romanii patriei,de  bazele  militare ale SUA in Romania,de    perierea birocratiei de la noi,de dezastrul presei din Romania( de fapt a mediei), de  drumurile celor ce emigreaza si apoi se satura  de atata Eldorado,de munca fiecaruia( mai multa sau mai putin soilicitanta), de mariri de salarii sau examene de bacalaureat si de admitere(or mai fi oare sau tot cu dosarelul sub brat???),de  toate celelalte…. va  roig sa va opriti  o clipa…

Sa va opriti din mersul vostru si sa priviti fotografia…Asa-i ca va linisteste si va  da un sentiment difuz,(placut sa-i spunem,   totusi) ca este  vara ….ca mai este mult pana la toamna si iarna….

De fapt  este putin,prea putin ……o,lume…vai lume vai….!

Oare tu  te vei bucura de fotografie…..? Tu……

 

Anunțuri

4 gânduri despre “Apa,padurea si o salcie -ca si o vara- la colt…..

    • @Mircea Dan Irimescu: Foto a fost facuta pe drumul national Brasov-Sighisoara ,la intrarea in Padurea Bogatii.Este acolo o pastravarie si un restaurant „Doripesco”. Restaurantul deosebit cu o acumulare de apa,mese pe mal si restul se vede in fotografie….

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s