Incotro Turcia? Scena de neimaginat.ACTUALIZARE


Catalin Totylontan publica pe blogul sau  fotografia pe care o preiau mai jos.Este tulburatoare,de neimaginat acum ceva vreme….

Un  turc-civi cu barba(cum altfel….?)   si-a scos curelele de la pantaloni  si loveste  cu  furie,aproape animalic  trupurile soldatilIncotro Turciaor intinsi pe jos. Scena a avut loc sambata la amiaza  16.07.16 la Istanbul.

Va imaginati?

Armata  si Ataturk batjocoriti la Istanbul…..Armata si Ataturk fara de care Turcia nu era ceea ce este un  ultimile decenii….

Se pare ca nu mai este scapare…

Turcia este  mai aproape de Asia decat au crezut catastrofele politice ce conduc Uniunea Europeana si cele cateva tari care _zice-se-conteaza in UE in frunte cu Germania…Germania  in frunte cu Angela Markel care nu mai putea sambata dimineata de grija lui Erdogan si care sambata la amiazaRealizand oare  catastrofa?) facea apel la acelasi sa  inceteze cu represaliile la adresa celor ce au incercat lovitura de stat.

Prea traziu  doamna Merkel…

Va dus de nas Erdogan…

Uitati-va la acesti primitivi  pe chipul carora nu vezi decat intuneric…

SUA s-a trezit in ultimul moment si a acordat sprijin  discret   loviturii de stat….Dupa ce au vazut ca multimea se aduna pe strazi la  cererea lui Erogan si a primului ministru turc, a dat inapoi.S-a oprit.Moment oin care  lovitura de stat a esuat..Amnericanii si-au dat seama imediat ca este tarziu….Poate prea tarziu….Americanii  aveau  experienta Egipt(totusi alta tara ,alt popor decat turcii) unde au indemnat la  fantasmele democratiei fata cu un popor care nu stie de asa ceva si  apoi au revenit acordind sprijin masiv Armatei. Armata a revenit si acum Egiptul este  intr-un oarecare echilibru fata cu islamizarea.,…

Scena era  de neimaginat altadata…Scena de pe podurile peste  Bosfor…

Dar-am putea spune- ca este problema turcilor…A unei mari parti a lor…Sunt  si dintre cei ce isi dau seama de directia gresita….

De la Turcia catre Europa la Turcia catre Asia…. Ati rezolvat-o si pe asta   domnilor-tovarasi din UE….

Mai doriti extinderea UE?

Estetilor sau  consumatorilor de Political Correctness le spun ca democratia se face uneori si cu forta…..

Asa a fost ,asa va fi …restul sunt   guitat-uri de doi bani….

Si daca Armata va renaste  precum pasarea phoenix?

 

 

 

Actualizare 1 : pe masura trecerii orelor  se confirma ceea ce in parte am scris aici…. Conducatorii UE au luat  o imensa teapa cu Erdogan….. Clericul din SUA(fost aliat,acum adversar a lui Erdogan) nu are nici un  amestec…Islamizarea si manipularea turcilor este mai grava decat se credea..Dar ne oprim aici….. deocamdata….

Actual;izare2: Adevarul despre Turcia trebuie spus cu orice pret.Si la Washinghton si la Berlin.Altfel se duce dracului cat a mai ramas din sandramaua NATO……..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s