Orbirea la Paris si Berlin si carnagiul de la Nisa ascuns sub presul atentiei generale


Subiectul Turcia   face sa fiarba netul si nu numai…..Lovitura de stat esuta din Turcia a facut sa iasa pentru momernt din  atentia generala carnagiul de la Nisa-Franta.

Carnagiul,atentatul terorist de pe Coasta de Azur mi se pare la fel de periculos in importanta ca si  ce se intampla in Turcia.

Sa intrai fara ezitare in multime, de ziua nationala a Frantei, in centrul de vara a lumii occidentale mi se pare o fapt  de un curaj  animalic si  care atesta ca  cei ce fac astfel de  actiuni(le numim cu un termen bland) nu vor ezita pe viitor sa faca si altele mai grozave/groaznine…Uniunea Europeana si capitalele unde chipurile se face politica Europei,am numit Berlinul si Parisul  n-au inteles nimic  din marile greseli facute….. Ele sunt paralizate de spaima  „politicii corecte”. Ele  se fac ca nu vad islamizarea rapida si jihadul  asupra  Europei…..

Las deoparte magrebienii care sunt   o „natie” izolata in mijlocul unei natiuni(franceze) si ma refer la milioanele de refugiati  din Siria(si nu numai ) pe care occidentul i-a luat in brate…… Si care pot face orice in Europa.Pentru ca Europa este slaba…. sau natiunile din Europa sunt  slabe…. Tarile mici Belgia,Olanda,Luxemburg,Danemarca care nu conteaza in economia(generala) continentului   isi umfla muschii sub mantaua UE….. Altfel nu le-ar baga nimeni in seama….

Cei mari Berlinul si Parisul  cred ca l-au prins pe Dumnezeu de picior odata cu Brexitul…. Din pacate ceea ce fac ei acum sunt mai rau decat o apa sfintita…Sufera de orbire si  paiul este acolo…… in deciziile UE,in deciziile lor si mai ales in rahatul de „politica corecta” atat de clamat in acesti ultimi douazeci de ani…Merkel s-a trezit dintr-o data, intr-o sambata dupa amiaza, si a cerut lui Erdogan sa se poarte frumos cu „pucistii”..din Turcia… Dupa ce dimineata aceleiasi zile l-a  strans puternic la pieptu-i de arama…. Turcia este importanta pentru  Uninuea Europeana dar la fel de importante sunt tarile din UE si lipsa lor de siguranta…. Aceste tari sunt un fel de cascaval gaurit unde intra si iese cine vrea si mai ales crede ca acest cascaval este al lor…. Cum dracu sa vii intr-o casa straina si sa te faci stapan…?

Numai o idiotenie precum „politica corecta” putea sa duca aici….

Carnagiul de la Nisa (compasiune  mea pentru victime) lasa o rana,un tremur si mai ales o mare spaima asupra lumii occoidentale…Si nu  numai…Si Romania este Occidentul in acest caz…De observat ca in nici una din tarile fostului lagar comunist  trecute acum in lagarul UE nu se intampla astfel de „evenimente” precum nenorocirea de la Nisa….

Din pacate orbirea celor de la Berlin si Paris…este  deplina….. Si nu numai  a lor….Cand isio vor recapata vederea nu vor sti unde sa se ascunda….

Europa este a natiunilor in care fiecare se dezvolta/traieste  singura dar in cooperare(economica,culturala,etc cu celelate natiuni… si nu o   cooperativa agricola de productie ….. unde totul este la comun,fara gust,miros,traditie si istorie,tc,etc,etc…

Cand se va intelege acest fapt…….  va fi Europa…!

Marea Britanie a inteles.Nu va speriati…Nu o da nimeni afara din Europa…. Nici macar Scotia si Irlanda nu vor depasi declaratiile „razboinice”,de orez umflat de  azi…..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s