La lucru…La defrisat copii Semnale din presa….


Percutantul,talentatul,scepticul,durul Traian Ungureanu despre cele doua evenimente ale saptamanii care a trecut:carnagiul de la Nisa si tentativa de lovitura de stat din Turcia….

„Pe scurt, de mînă cu libertatea oarbă şi copilul ei repetent, toleranţa, am devenit un milion de ţinte care îşi cer dreptul la glonţ, bombă şi camion.

Ucigaşilor le curg balele de poftă şi de uimire. Nimic mai uşor decît omorul între fraţi de diversitate. Călăul e peste tot şi mereu la un pas de client. Prietenii noştri islamici pot ataca oriunde şi nicăieri. Acum sau altădată. La ştrand, la şcoală, acasă, pe şosea, în tren, la cumpărături, pe stadion sau în cazarma de poliţie.

V-aţi baricadat pe durata Europenelor? Atîta cheltuială pentru o amărîtă de amînare a execuţiei! Nu contează ce păziţi voi. Important e ce atacăm noi.

  Occidentul şi-a organizat sfîrşitul meticulos şi festiv, aşa cum decorezi o sală de mese pentru ultima nuntă de pe pământ. Priviţi în jur şi faceţi bilanţul.

Vineri noapte, multe guverne occidentale au sărbătorit victoria democraţiei în Turcia. Aceiaşi oameni au conchis, la cîteva zile distanţă, că Erdogan e democrat şi că Marea Britanie nu mai e. Temerar! Cine dă buzna la asemenea sărbători ar trebui să ţină cont de două lucruri. Mai întîi: democraţia turcă victorioasă va trebui să se sprijine pe imamii care au sărit, de la început, în ajutorul lui Erdogan. Apoi: onor opoziţia şi societatea civilă, care făceau teatru de stradă cînd Erdogan închidea ziarele, n-au fost de văzut. Erau acasă şi se uitau la televizor. Pe MTV.

Firesc şi democratic, sâmbătă, cum s-a luminat de zi, Erdogan a lansat propria lovitură de stat. 3000 de militari arestaţi, 2000 de magistraţi demişi. Reintroducerea pedepsei cu moartea luată în calcul. Erdogan jură că apără democraţia, democraţia fiind el. De la noi, s-a ridicat cutezător glasul fostului pacient al lui Erdogan. Victor Ponta l-a declarat pe Erdogan democrat şi pe criticii lui, fascişti. Normal. Cine a pus la cale, împreună cu Colonelul Mircea Dogaru, desfiinţarea justiţei în România are simţul democraţiei în sînge.

  Eşecul loviturii de stat, paranoia galopantă a lui Erdogan şi schematismul occidental au făcut din democraţie o idee vulcanizabilă. Şi din Turcia un rahat scindat şi poros. Desert uşor pentru Rusia şi Islam, pe malul Mării Negre.      Din toate aceste motive, marele asalt islamic nu mai are nevoie de operaţii complicate. Drojdia infracţională din ghetto-uri, un camion, o vestă şi cîteva arme sînt de ajuns. Dl. Mohamed Bouhlel, franco-tunisianul care a trecut stăruitor cu tirul peste copii, la Nisa, n-a venit de departe şi nu avea asupra lui ordine secrete. Nu. A ieşit din casă, a urcat în camion şi s-a dus la lucru. La defrişat copii. Sigur, entuziast şi fără teamă.

F. Hollande, preşedintele asfixiei naţionale franceze, are o scuză. A fost surprins de evenimente alături de nepreţuitul frizer oficial de la Elysee – slujbaş plătit cu 9.895 euro pe lună, salariu echivalat cu rangul de ministru al cabinetului. Cine mai are timp să bage în seamă mersul lumii, cînd elitele se tund atît de pasional? Singurii care dau din cap a înţelegere, după ce se întorc acasă de la serviciu, sînt muncitorii de la abator. Ei ştiu. Ei şi vitele lor.”

Nu este aproape nimic de adaugat!!!

Tot textul  aici:http://adevarul.ro/international/europa/pozitia-brace-1_578c87d45ab6550cb8f690f7/index.html

 

Si o imagine cutremuratoare preluata de la aceeasi sursa…..

Nisa dupa carnagiu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s