Atacul de la Munchen si batista pe tambal.ACTUALIZARE.Merkel ar trebui sa recunoasca ……


Vineri seara(22.07) a avut loc un atac armat in fata unui centru comercial de langa stadionul olimpic din Munchen.

Atacatorul, un tanar german de origine iraniana in varsta de 18 ani. Pustiul a impuscat cu sange rece si mai multe drame de nebunie,idiotii cu politica corecta la purtator zic stare depresiva,  ce i-a iesit in cale. Noua persoane  au murit,27 au fost ranite,oar atacatorul s-a sinucis.

Autoritatile germane pun batista pe tambal.Ca nu este un atac terorist,ca  nu are legatura cu SI ca respectivul pusti cu dubla  cetatenie(germana si iraniana) nu avea legaturi cu ISIS. Asta le-a fost proma grija a nemtilor….

Se prea poate sa fie  asa..

.Dar faptul ca un tasti-basti  are o arma de foc,ca s-au mai gasit la el 300 de gloante  …..ca impusca oameni nevinovati…..  totul asa dintr-un aparent senin….. este mai mult decat grav…..

Ar trebui ca dincolo de batista pusa pe tambal Angela Merkel sa treaca la masuri  cu adevarat importante si necesare..

Care sunt? In primul rand sa scape sau sa se spele pe cap de(cu) cei ce i-a primit in chip de maica tereza acum aproape un an …. Si care continua sa  aterizeze….. Apoi celelalte….

Nu este  obligatia mea sa le spun…

Pana atunci Germania va fi la fel de nesigura ca si celelalte tari  vest-europene…..

UE si Germania ca motor si sef al acestui schelet inca nu s-au trezit.

Din pacate…

ACTUALIZARE-25.0716.

Am preferat sa   spun ce au declarat  autoritatile germane dupa atacul de la Munchen(ca e un caz izolat).desi nu credeam  o clipa ca este asa.Din pacate confirmarile  au venit imediat

-Un refugiat sirian in varsta de 21 de ani a omorat duminica(24.07.16) o femeie cu o maceta si a ranit alte doua persoane, in orasul Reutlingen din sudul Germaniei, inainte de a fi imobilizat si arestat de politie, informeaza Reuters.Politia germasna a anuntat imediat ca nu este vorba de un atac terorist.

;–atacul de  duminica 24.07.16 din orasul Ansbach. de un kamikaze sirian de 27 de ani ajuns probabil cu m ilionul de refugiati  din 2015( primit cu atata  generozitate de Merkel si compania in buna mama Germania) Individul era simpatizant SI si Statul Islamic a revendicat atacul.Un mort si 15 raniti.

 

 

Dupa al doilea atac de duminmica cred ca merkel trebuie sa-si recunoasca esecul politicii sale si sa plece.Din pacate va fi mai greu cu refugiatii…sa-i convingi sa plece din Germania…

La ce  foloseste la ce a folosit batista pe tambal pusa de autoritati? La nimic…. Au nfost penibile…..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s