Cine este importantul domn Bogdan Olteanu?


Il las pe Cristian Tudor Popescu(CTO) sa va spuna:

 

Numirea lui ca viceguvernator BNR a fost făcută într-un mod similar acelui așa zis ziarist, Liviu Mihaiu, în funcția de guvernator al Deltei. Nu trebuie să ajungă niciodată acolo. A fost un gest împotriva bunului simț. Un trafic de influență ordinar faptul că acest domn a ajuns acolo. Este vorba despre unul dintre cei mai performanți impostori din politica românescă din ultimii 15 ani. A fost parașutat la BNR fără să aibă cea mai mică leg cu Banca Națională, fără nicio pregătire. I-a fost oferită această funcție în compensație pentru pierderea postului de președinte al Camerei Deputaților.

Îmi amintesc sforțările supraomenești ale lui Antonescu de a justifica această numire picată de nicăieri cu harzbobul din cer. BNR și isărescu au acceptat această parașutare lipsită de orice justificare, au acceptat din punct de vedere politic. Nu mă miră absolut deloc ceea ce aud. Faptul că a făcut parte dintre bebelușii lui SOV, bebelușii erau supranumiți cei care ajungea în Deltă la Sorin Ovidiu Vîntu pentru diverse discuții privind traficul de influență. E o listă lungă de nume, și nu mă mir că domnul Olteanu se găsește printre ele.

Numirea acelui așa zis ziarist a fost stipefiantă a fost realizată cu concursul amicului domnului Olteanu, și anume domnul Tăriceanu, dacă nu mă înșel cercetat penal chiar azi. Mi-a rămas în memorie un atac uluitor, într-o emisiune cu Emil Hurezeanu, când domnul Olteanu s-a lansat într-un soi de diatribă naționalistă de tip Vadim Tudor împotriva NATO și SUA, lăsându-ne cu gura căscată și pe mine și pe Hurezeanu și pe oficialii americani, care nu știau ce l-a apucat pe acest domn. Cam astea sunt realizările importantului Olteanu”.

Iara nu am vrut sa scriu eu, din sila…

.Am apelat( si-i multumesc !) la CTP care are inca forta sa  scrie despre toate aceste nulitati politice care ne-au mancat atatia ani din viata acestei tari…

sursa:http://www.stiripesurse.ro/cristian-tudor-popescu-spune-lucruri-noi-despre-bogdan-olteanu_1145144.html

Anunțuri

Un gând despre “Cine este importantul domn Bogdan Olteanu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s