Un ministru cu „scaun la cap”


Dupa atata amar de vreme vad un ministru  al Educatiei cu scaun la cap!

Mircea Dumitru-fostul rector al Universitatii Bucuresti”- acum ministrul Educatiei  cu o luare de pozitie,normala,fireasca care tine cont de realitatile acestei tari si nu de utopiile idioate importante de unii  din Vest….Precizez  imediat, utopii pe care nici macar Vestul nu le baga in seama dar noi ca berbecii prosti am lins covorul si le-am preluat cantand,satisfacuti( hormonal fireste), in cor……

Mircea Dumitru:”Este foarte important să refacem structura şcolilor profesionale. Învăţământul tehnic şi profesional. O formă de educaţie şi de formare cu succes stabil în ţări foarte dezvoltate din vestul Europei, în Germania, Elveţia, Franţa, Spania şi unde foarte mulţi tineri sunt absolviţi fără să fie obligaţi să meargă doar pe filieră teoretică, o filieră care să fie străină de interesele şi aspiraţiile acestor tineri. Economia unei ţări, societatea are nevoie de o varietate de oameni care au diverse profesii, nu trebuie să devină toţi savanţi, este utopic aşa ceva”.

”Proiectul este destul de avansat, în cursul acestei luni, cred că la sfârşitul lunii august să avem o primă formă care să îmbrace şi un gen de legislaţie în aşa fel încât, în această toamnă, să începem în forţă aceste şcoli”

Citeste mai mult: adev.ro/ob1l64

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s