„Tandrete-abjectie” si …scarba


Sorin Ovidiu Vantu, dincolo de toate, are momentele lui de „tandrete si abjectie” asupra carora merita sa zabovim o clipa. Odata pentru  cazul Olteanu Bogdan despre care nu stiu cine spunea ca DNA nu are probe si doi,  referirea la  cei din presa ce i-au ciugulit din palma…

Dincolo de scarba ce mi-o provoaca  cei despre  care Vantu zice ca i-a „salarizat mult peste valoarea lor profesionala” merita sa  zabovim o clipa ( nu mai mult ) la cele scrise de Vantu.

 

Sorin Ovidiu Vantu:

„Imi cer iertare!

Imi cer scuze ca, in ciuda extraselor de cont si a viramentelor prezentate in denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu, nu am avut barbatia sa neg evidentele si am admis ca firmele si conturile imi apartin.

Imi cer scuze ca, in ciuda declaratiilor a patru martori conform carora Bogdan Olteanu m-a vizitat in Delta, nu am avut barbatia sa neg in fata procurorilor acest lucru.

Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creandu-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel incat razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari in masa a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice si cu bale la guri; evident ca nu ma refer la toti.

Ultimii de la care imi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut barbatia sa-i devoalez, lasandu-i sa se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel ‘sans peur et sans reproche’, devenind astfel niste false calauze pentru o masa uriasa, indobitocita si dornica de sange.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renuntare, este doar punerea la punct a celor ce si-au permis, fara sa ma cunoasca sau fara sa cunoasca ce s-a intamplat cu adevarat, sa emita judecati de valoare asupra mea.”

 

sursa:http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-21194899-sorin-ovidiu-vintu-anunta-recunoscut-fata-procurorilor-traficul-influenta-bogdan-olteanu-plus-imi-cer-scuze-pentru-numarul-urias-jurnalisti-moderatori-comentatori-care-salarizat-mult-peste-valoarea-lo.htm

Un gând despre “„Tandrete-abjectie” si …scarba

Lasă un comentariu