Traficanti de arme si facatura Sky News


Se agita  presa -catre este- prin Romania. duypa reportajul Sky News privind traficantii de arme.Ce zice ancheta autoritatilor romane:

„Așa zisa investigație făcută de jurnaliștii britanici de la Sky News este de fapt un aranjament pus la cale la Londra, lucru recunoscut de pretinșii traficanți de arme. „Traficanții” au fost tocmiți să joace rolul, fiind plătiți pentru prestația lor.

Reportajul prezentat la televiziunea britanică Sky News în care traficanți de arme din România ar fi fost filmați în timp ce își etalau marfa jurnaliștilor este o făcătură. Asta pretind autoritățile române, iar acest lucru reiese și din declarațiile celor care au jucat rolul de traficanți în acest reportaj difuzat.”

Tot textul aici:http://www.euractiv.ro/justitie/e2-80-9einvestigatia-sky-news-cu-e2-80-9etraficantii-de-arme-din-romania-teatru-cu-actori-platiti-de-jurnalisti-5125

Atat trebuie sa retineti…Restul sunt  detalii  despre  niste    jurnalisti prosti si „smecheri” care au crezut ca au nimerit prin Africa.

\Jenant…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s