Un OM si un ierarh extraordinar


Prefer sa transcriu direct articolul…..

Se refera la IPS Ioan Selejan -Mitropolitul Banatului….

Daca macar o partte din preotii  nostrii  in frunte cu Patriarhul ar fi la fel, cred ca romanii si-ar schimba perceptia despre Biserica Ortodoxa Romana.

Tot textul aici:http://www.sursadevest.ro/stire/galerie-foto-mitropolitul-banatului-in-lacrimi-dupa-ce-familia-unui-detinut-a-primit-sansa-la-o-noua-viata

Multumesc pentru semnal Iulia I.Radu….

Fără casă, fără masă, cu patru copii de-o șchioapă, fără niciun venit și cu un soț aruncat după gratii, Elena a ajuns lipsită de orice speranță. Nu mai credea că va reuși să acopere nevoile pruncilor, să le pună mâncare în farfurii, sau să îi pregătească pentru școală. Iar la un acoperiș deasupra capului, nu putea decât să viseze. Brusc însă, totul s-a schimbat: a primit șansa unei noi vieți, grație mitropolitului Banatului.

CITEȘTE ȘI: Impresionant! Ce făcut mitropolitul Banatului pentru un deținut?

Capul familiei a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, pentru că și-a ascultat șeful și a condus un tractor, fără a avea permis. În urma lui, cei patru copiii minori și soția au rămas pe drumuri. Povestea lor l-a impresionat pe mitropolitul Banatului care a cumpărat o casă, a reparat-o, a dotat-o cu toate cele necesare, apoi a donat-o familiei năpăstuite. Astăzi a fost ziua cea mare, ziua în care cei patru copilași alături de mama lor au pășit în locul pe care în sfârșit îl pot numi „acasă”.

Nu aveam un loc al nostru… am stat la Igriș până acum, la sora mea, însă nu mai puteam locui acolo, pentru că nu aveam  spațiu. Eram zece persoane în trei camere. Gestul Mitropolitului este ceva… parcă nu e adevărat. Și acum stau și mă întreb dacă e chiar casa noastră. Nu îmi vine să cred… parcă e un vis…”, a spus, vizibil emoționată, Elena Netu.

Reclame

Un gând despre “Un OM si un ierarh extraordinar

  1. Un gest frumos și rarisim! Trei ani cu executare pentru ca a condus fără permis un tractor dar nu a omorât pe nimeni. Un an și ceva cu suspendare a primit Silviu Lung după ce a omorât un om și a mai rănit vreo câțiva. Asta înseamnă diferența intre un tractorist și un fotbalist!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s